Liikuntaleikkikouluissa harjaannutaan liikkumisen perustaitoihin, juoksemiseen, hyppäämiseen ja heittämiseen leikkien ja harjoitteiden kautta. Liikuntaleikkikouluissa myös tutustutaan yleisurheilulajeihin ikävaiheeseen ja harjoitustiloihin sovelletulla tavalla. 

Sisäharjoituskausi 2023-2024 alkaa 21.9. Liikuntaleikkikoulujen kausi päättyy 25.4.2023.  Sisäharjoituskaudella liikuntaleikkikoulut pidetään Jokiniemen koululla uudessa liikuntasalissa, valkoisessa osassa. Katso tarkemmat sisäänkäyntiohjeet kohdasta harjoituspaikat.

Harjoitusajat ja paikat:

Torstai, Jokiniemen koulu

Jonotuspaikkoja voi tiedustella nuorisopäälliköltä, ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä (8.1.) 

Lisätiedot: ota yhteyttä nuorisopäällikköön

Ohjaajat: Liikuntaleikkikoulujen ohjaajina toimivat Jenna Lankinen sekä aiemmilta kausilta tutut Juuli Hirvikoski ja Enni Ahvenranta ovat myös syksyllä mukana. 

Hinnat: 180€ koko kausi (21.9.-25.4.)

Koulujen lomaviikkoina ei pidetä harjoituksia. Lapset vakuutetaan harjoitusten ajaksi. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostilaskulla.

Ryhmiin otetaan enintään 16 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivomme vanhemmilta aktiivista osallistumista ja tunnin seuraamista. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat liittyä ryhmään, mikäli huoltaja pystyy osallistumaan tunneille lapsen mukana. Liikuntaleikkikouluihin osallistuvien lapsien tulee olla vähintään kolme vuotta täyttäneitä. Koulunsa aloittaneille (2016-syntyneet) lapsille tarkoitettu ryhmä on 7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu.