Aikuisurheilu

TERVETULOA MUKAAN SYYS- JA LOKAKUUSSA STARTTAAVIIN AIKUISLIIKUNTARYHMIIMME:

JUOKSULIIKE KORSOkokoontuu kerran viikossa HUOM! lauantaisin ajalla 16.9.2018 - 26.5.2019 (juhlapyhinä treenejä ei ole). Tapaaminen on Monitoimikeskus Lumon edessä klo 15 ja treeni kestää tunnin verran. Myös tänne voit tulla juuri sellaisena kuin olet, pohjakuntovaatimusta ei ole. 

KUNTO-SPORT on ryhmä yleiurheilupainotteisesta liikunnasta kiinnostuneille aikuisille. Ryhmä kokoontuu 18.9.2018 - 28.5.2019 tiistaisin. Syksyllä 2018 Hiekkaharjun kentällä n. klo 18 - 19.30 ja talvella Hakunilan kalliosuojassa. Pohjakuntovaatimusta ei ole. Tsekkaa lisätietoja täältä: 


PITKÄ JUOKSUKOULU alkaa tiistaina 30.10. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä:
(Seuraavan lyhyen juoksukoulun järjestämme toukokuussa 2019).


Tiesitkö, että tarjoamme joka viikko myös kaksi (2) ilmaista yhteislenkkiä:

Torstaisin klo 18 lähtö Hiekkaharjun urheilupuiston (os. Urheilutie 15, Hiekkaharju) vierestä. 
Nämä lenkit ovat vaihtelevia, välillä juostaan tasavauhtia, toisinaan treenit sisältävät vauhtileikittelyä, koordinaatiota jne. 

Sunnuntaisin klo 10 lähtö Tikkurilan urheilupuistosta (os. Läntinen Valkoisenlähteentie 50, Tikkurila). Tämä lenkki on tasaisen vauhdin pk-lenkki, ryhmät vauhtien mukaan. 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan kaikki ovat tervetulleita näille lenkeille. 


Harjoitteletko jotakin juoksutapahtumaa, vaikka Vantaan Maratonia, varten? Jos haluat tehokkaan ohjelman, jolla pääset tavoitteeseesi turvallisesti ja varmasti, niin satsaa silloin harjoitusohjelmaan! Sen hinta on seuran jäsenille 30 e/kk, muille 40 e/kk. Jos oma ohjelma kiinnostaa, ota yhteyttä Harri Mannermaahan, 040 548 9807.

HUOM! 
Huolehdithan, että osallistuessasi ryhmiemme toimintaan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kaiken varalta varmasti voimassa. Tervetuloa!

AIKUISURHEILUJAOSTO 2019:
Anna-Liisa Stenvall, sihteeri
Paula Jääskeläinen
Harri Mannermaa
Leena Mäkäräinen
Timo Paasonen
Marko Savolainen
Tiina Vuorenpää

KU-58 kuuluu Suomen aikuisurheiluliittoon (SAUL), mikä antaa seuran jäsenille osallistumisoikeuden SM-, PM- ja MM-kisoihin.