Aikuisurheilu

 

TERVETULOA MUKAAN SYYS- JA LOKAKUUSSA STARTTAAVIIN AIKUISLIIKUNTARYHMIIMME:

 

JUOKSULIIKE KORSO kokoontuu kerran viikossa HUOM! lauantaisin ajalla 16.9.2018 - 26.5.2019 (juhlapyhinä treenejä ei ole). Tapaaminen on Monitoimikeskus Lumon edessä klo 15 ja treeni kestää tunnin verran. Myös tänne voit tulla juuri sellaisena kuin olet, pohjakuntovaatimusta ei ole. Jos haluat liittyä ryhmään, otathan yhteyttä toiminnanjohtaja Marika Hellbergiin, puh. 045 116 8226, sposti toimisto.ku58@gmail.com.

KUNTO-SPORT on ryhmä yleiurheilupainotteisesta liikunnasta kiinnostuneille aikuisille. Ryhmä kokoontuu 18.9.2018 - 28.5.2019 tiistaisin syksyllä 2018 Hiekkaharjun kentällä n. klo 18 - 19.30. Pohjakuntovaatimusta ei ole, joten voit vaikka aloittaa liikkumisen iloisessa ryhmässämme! Tsekkaa lisätietoja täältä: 
 

PITKÄ JUOKSUKOULU alkaa tiistaina 30.10. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä:
(Seuraavan lyhyen juoksukoulun järjestämme toukokuussa 2019).


Tiesitkö, että tarjoamme joka viikko myös kaksi (2) ilmaista yhteislenkkiä:

torstaisin klo 18 lähtö Hiekkaharjun urheilupuiston (os. Urheilutie 15, Hiekkaharju) vierestä. 
Nämä lenkit ovat vaihtelevia, välillä juostaan tasavauhtia, toisinaan treenit sisältävät vauhtileikittelyä, koordinaatiota jne. 

sunnuntaisin klo 10 lähtö Tikkurilan urheilupuistosta (os. Läntinen Valkoisenlähteentie 50, Tikkurila). Tämä lenkki on tasaisen vauhdin pk-lenkki, ryhmät vauhtien mukaan. 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan kaikki ovat tervetulleita näille lenkeille. 


Harjoitteletko jotakin juoksutapahtumaa, vaikka Vantaan Maratonia, varten? Jos haluat tehokkaan ohjelman, jolla pääset tavoitteeseesi turvallisesti ja varmasti, niin satsaa silloin harjoitusohjelmaan! Sen hinta on seuran jäsenille 30 e/kk, muille 40 e/kk. Jos oma ohjelma kiinnostaa, ota yhteyttä Harri Mannermaahan, puhelinnumero alla. 

 

HUOM!
Huolehdithan, että osallistuessasi ryhmiemme toimintaan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kaiken varalta varmasti voimassa.

Tervetuloa!
 

AIKUISURHEILUJAOSTON johtokunta:

Harri Mannermaa, puheenjohtaja, puh. 040 548 9807
Anna-Liisa Stenvall, sihteeri
Marika Hellberg
Paula Jääskeläinen
Leena Mäkäräinen
Timo Paasonen
Marko Savolainen
Tiina Vuorenpää

 

KU-58 kuuluu Suomen aikuisurheiluliittoon (SAUL), mikä antaa seuran jäsenille osallistumisoikeuden SM-, PM- ja MM-kisoihin.