Toimitsijarekry

KU-58 tunnetaan taitavana ja vetovoimaisena kilpailunjärjestäjänä. Järjestämme vuosittain kolmisenkymmentä isompaa ja pienempää kilpailutapahtumaa. Kaikki tapahtumamme järjestämme ammattiylpeydellä. Kilpailutapahtumat tarvitsevat mittavan määrän vaapaehtoisia onnistuakseen, joista suurimmat vaativat yli 60 hengen työpanoksen. Tule mukaan Kenttäurheilijoiden vapaaehtoistoimijoiden joukkoon rakentamaan pääkaupunkiseudun parhaita yleisurheilutapahtumia. 

Voit olla tärkeänä apuna, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta toimitsijatehtävistä tai yleisurheilusta. Lajien toimitsijaryhmät toimivat kokeneen lajijohtajan opastuksessa ja mukaan sopii aina myös ensikertalaisia. Apukäsiä tarvitaan monissa perustehtävissä kuten välineiden palauttamisessa, hiekan tasoittamisessa, riman nostamisessa tai tulosten kirjaamisessa. 

Kesän kilpailuita 2023:
Su 14.5 Lusikkajuoksu
To 18.5 Tour de Hammer
Su 21.5 Pm-ottelut ja 5000m
La 10.6 Kauko Rokalan muistokilpailu
Ke 5.7 58-Cup
Su 9.7 Hiekkaharjun Kymppitonni
Ti-ke 1–2.8 Aluemestaruus 17-19v
Ke 16.8 Hippo-kisat
Ke 6.9 58-Cup
La 14.10 Vantaan Maraton

Ilmoittautumislinkki toimitsijaksi

Seura myös kouluttaa toimitsijoitaan ensimmäisen ja toisen tason toimitsija- ja tuomarikoulutuksissa, joista on mahdollista edetä piirin- ja liiton koulutusten kautta eteenpäin tuomaritehtävissä. Toimitsija- ja tuomaritehtävät tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman yleisurheilun harrastamiseen, joko oman lapsen harrastuksen rinnalla tai tavoitteellisesti tuomaritehtävissä edeten. Lue lisää yleisurheilun tuomarikoulutusjärjestelmästä.

Toiminnanjohtaja
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
eemeli.kaartinen@ku58.fi