Toimitsijarekry

KU-58 tunnetaan taitavana ja vetovoimaisena kilpailunjärjestäjänä. Järjestämme vuosittain kolmisenkymmentä isompaa ja pienempää kilpailutapahtumaa. Kaikki tapahtumamme järjestämme ammattiylpeydellä. Kilpailutapahtumat tarvitsevat mittavan määrän vaapaehtoisia onnistuakseen, joista suurimmat vaativat yli 60 hengen työpanoksen. Tule mukaan Kenttäurheilijoiden vapaaehtoistoimijoiden joukkoon rakentamaan pääkaupunkiseudun parhaita yleisurheilutapahtumia. 

Voit olla tärkeänä apuna, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta toimitsijatehtävistä tai yleisurheilusta. Lajien toimitsijaryhmät toimivat kokeneen lajijohtajan opastuksessa ja mukaan sopii aina myös ensikertalaisia. Apukäsiä tarvitaan monissa perustehtävissä kuten välineiden palauttamisessa, hiekan tasoittamisessa, riman nostamisessa tai tulosten kirjaamisessa. 

Suurimmat ulkoratakauden kilpailut 2024:

Su 2.6          Kauko Rokalan muistokilpailu
Ma 17.6     AM-Ratakävelyt / 58-Cup
Ma 1.7        58-Cup 
Su 28.7       Harri Mannermaa 65v Juhlajuoksu
Ke 14.8      Hippo-Kisat
Su 22.9      PM-ottelut 12-13v
To 19.9           Koululaismaastot
La 12.10    Vantaan Maraton
Su 10.11    Pohjoismaiden mestaruusmaastot

Voit ilmoittautua toimitsijatehtäviin alla olevan lomakkeen kautta. Kaikille toimitsijatehtäviin ilmoittautuneille lähetetään toimitsijainfo viimeistään kilpailu edeltävänä päivänä. 

Ilmoittaudun toimitsijaksi seuraaviin kilpailuihin:

Seura myös kouluttaa toimitsijoitaan ensimmäisen ja toisen tason toimitsija- ja tuomarikoulutuksissa, joista on mahdollista edetä piirin- ja liiton koulutusten kautta eteenpäin tuomaritehtävissä. Toimitsija- ja tuomaritehtävät tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman yleisurheilun harrastamiseen, joko oman lapsen harrastuksen rinnalla tai tavoitteellisesti tuomaritehtävissä edeten. Lue lisää yleisurheilun tuomarikoulutusjärjestelmästä.

Toiminnanjohtaja
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
eemeli.kaartinen@ku58.fi