Valmentajarekry

Tuntiohjaajarekry

Haemme valmentajia yleisurheilukouluihin, nuorisovalmennukseen sekä ohjaajia alle kouluikäisten liikuntaleikkikouluihin sisäharjoituskaudelle 2023-2024. 

Sisäharjoituskausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Työt sijoittuvat  ilta-aikaan maanantain ja torstain välille sekä lauantaipäiville. Päivästä riippuen harjoituskertoja voi olla 1-3 peräkkäin, eli 1,5-4,5 tuntia päivässä sijoittuen pääsääntöisesti klo 17-20 välille arkisin ja klo 11-14 välillä lauantaisin. Työvuorot suunnitellaan elokuun 2023 aikana. Sisäharjoituskaudella seuran pääharjoituspaika on Hakunilan kalliosuoja, lisäksi harjoituksia Varia Hiekkaharjun, Jokiniemen koulun ja Mikkolan koulun liikuntasaleissa. 

Katsomme merkittäväksi eduksi aiemman kokemuksen yleisurheilusta. Myös muut liikunta-alan ammattilaiset voivat hakea valmentajan paikkaa. Liikuntaleikkouluohjaajilla aiempi yleisurheilutausta ei ole välttämättömyys, olennaisempaa on taito alle kouluikäisten lasten ohjaamiseen.

Palkkauksesta sovitaan koulutus ja työkokemus huomioon ottaen. Voit myös jättää palkkatoiveen. Tehtävään valittavan on varauduttava esittämään rikostaustaote.

Mikäli olet kiinnostunut edellä mainituista tehtävistä, täytä alla oleva lomake. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja antaa seuran toiminnanjohtaja Eemeli Kaartinen: 

045 160 0541, eemeli.kaartinen@ku58.fi