Valmentajarekry

Tuntiohjaajarekry

Haku yhä auki

Haemme valmentajia 7-9- ja 10-11-vuotiaiden yleisurheilukouluihin sekä Sporttia kaikille ry:n kanssa toteutettaviin liikuntakerhoihin kesäkauden lopuksi elo-syyskuulle alkaen viikolta 32. Valmennustöitä voi olla mahdollista jatkaa edelleen sisäharjoituskaudella lokakuusta eteenpäin.

Työt sijoittuvat tiistai, keskiviikko ja torstai-iltoihin. Tiistaisin harjoituspaikkana on Hakunilan urheilupuisto, keskiviikkoisin ja torstaisin Hiekkaharjun urheilupuisto. Illasta riippuen harjoituskertoja voi olla 1-3 peräkkäin, eli 4,5 - 1,5 tuntia päivässä sijoittuen klo 15.30-20 välille.  

Katsomme merkittäväksi eduksi aiemman kokemuksen yleisurheilusta. Myös muut liikunta-alan ammattilaiset voivat hakea valmentajan paikkaa. 

Palkkauksesta sovitaan koulutus ja työkokemus huomioon ottaen. Voit myös jättää palkkatoiveen. Tehtävään valittavan on varauduttava esittämään rikostaustaote.

Mikäli olet kiinnostunut edellä mainituista tehtävistä, täytä alla oleva lomake. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja antaa seuran nuorisovalmennuspäällikkö: 

045 160 0541, nuoriso.ku58@gmail.com