Valmentajarekry

Tuntiohjaajarekry

Tällä hetkellä sisäharjoituskauden 2022-2023 ryhmien vakio-ohjaajien paikat on täytetty. Apuohjaajan tehtäviä voi olla vielä täytettäväksi ja sijaisuuksia tulee tarjolle lähes viikoittain. Voit ottaa yhteyttä jos olet kiinnostunut ohjaustöistä kauden 2023 aikana. 

Haemme valmentajia 7-9- ja 10-11-vuotiaiden yleisurheilukouluihin sekä Sporttia kaikille ry:n kanssa toteutettaviin liikuntakerhoihin kesäkauden lopuksi elo-syyskuulle alkaen viikolta 32. 

Työt sijoittuvat tiistai, keskiviikko ja torstai-iltoihin. Tiistaisin harjoituspaikkana on Hakunilan urheilupuisto, keskiviikkoisin ja torstaisin Hiekkaharjun urheilupuisto. Illasta riippuen harjoituskertoja voi olla 1-3 peräkkäin, eli 4,5 - 1,5 tuntia päivässä sijoittuen klo 15.30-20 välille.  

Katsomme merkittäväksi eduksi aiemman kokemuksen yleisurheilusta. Myös muut liikunta-alan ammattilaiset voivat hakea valmentajan paikkaa. 

Palkkauksesta sovitaan koulutus ja työkokemus huomioon ottaen. Voit myös jättää palkkatoiveen. Tehtävään valittavan on varauduttava esittämään rikostaustaote.

Mikäli olet kiinnostunut edellä mainituista tehtävistä, täytä alla oleva lomake. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja antaa seuran nuorisovalmennuspäällikkö: 

045 160 0541, nuoriso.ku58@gmail.com