Huippuvalmennus Kelonurmi

Pekka ja Milla Kelonurmen valmennusryhmässä harjoittelevat seuran huippu-urheilijat ja huipulle tähtäävät vanhimpien juniori-ikäluokkien urheilijat. Valmennusryhmä on erikoistunut nopeuskestävyyslajeihin, pituussuuntaisiin hyppyihin sekä otteluihin. Kelonurmen valmennusryhmä lienee Suomen menestyksekkäin Kalevan Kisa -mitalien määrällä mitattuna. Siitä ovat pitäneet huolen Ville Lampinen, Hilla Uusimäki, Leo Uusimäki, Tuomas Kaukolahti ja Anne-Mari Lehtiö.

Hinta: Täysi valmennuspaketti 58€/kk

Laskutus sähköpostilaskulla neljä kertaa vuodessa

Valmennusmaksu sisältää yksilöllisen harjoitusohjelman ja valmentajan valvomat harjoitukset urheilijan ja valmentajan sopimalla tavalla, yleisurheilulisenssin joka sisältää vakuutuksen, yhden kauden jäsenmaksun, ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, piirinmestaruuskilpailuihin, seuracupeihin ja seuraotteluihin sekä viestikilpailuihin. Urheilijoiden SM-kilpailumatkoja tuetaan johtokunnan vuosittain määräämällä tavalla. Lisäksi urheilija voi saada valmennustukea johtokunnan hyväksymien laskentaperusteiden määräämän summan.

Mikäli uskot sopivasi ryhmään, ota toiminnanjohtajaan yhteyttä. Valmentajat arvioivat ja tekevät päätöksen urheilijan soveltuvuudesta ryhmään.