Cooperin testi & Kenttäennätyskokeet

Cooperin testi Hiekkaharjussa maanantaina 14.06.2021 klo 17.30-18.30 on seuran "Kunniakierros"- tapahtuma. Kaikki osallistujat maksavat vähintään minimimaksun 15 €, jolla tuetaan yleisurheilua! On mahdollista myös haastaa sponsoreita, jotka maksavat joka kierroksesta. Osallistujat ja tukijat saavat kunniakierros tukilaskun sähköpostitse tapahtuman jälkeen (kierrossponsorointi) tai ennen tapahtumaa, jos kertasumma.

Tarvittaessa lisätietoa Kunniakierroksesta antaa Juha Kylänpää 040 5040 883.

Mikäli haluat osallistua Cooperin testiin 14.06.2021 ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 13.06.2021 mennessä

Kenttäennätyskokeet

Tarjoamme myös mahdollisuuden valvottuihin kenttäennätyskokeisiin. Voit yrittää rikkoa ikäluokkasi Hiekkaharjun kenttäennätyksen toivomassasi lajissa. Kenttäennätys kokeista ota yhteys Juha Kylänpäähän. 

Cooperin testit opiskelijoille ja työntekijöille

Cooperin testin suorittaminen voi kuulua joidenkin oppilaitosten pääsyvaatimuksiin tai osaksi ammattitutkintojen opintokonaisuuksia. Lisäksi tietyissä ammateissa täytyy osoittaa annetut kuntoisuusvaatimukset, jossa osana on Cooperin testi. Mikäli sinun täytyy suorittaa valvottu Cooperin testi, voimme tarjota testin valvonnan ja raportoimme tuloksen eteenpäin. Kysy Cooperin testin valvonnoista nuorisovalmennuspäällikkö Eemeli Kaartiselta.