Kunniakierros & Cooperin testit

Seuran "Kunniakierros"- tapahtumia on erilaisia. Kaikki osallistujat maksavat vähintään minimimaksun 15 €, jolla tuetaan yleisurheilua.   Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen sähköpostitse.


Seuraava Kunniakierros juostaan maanantaina  9.lokakuuta kello 17:30 Hiekkaharjussa. Matkoina on  60m, 60 sekuntia ja 60 minuuttia sekä Vortex-pallon heitto.. Kunniakierroksen voi maksaa joko kertasummana tai kierrosmaksuna.  Kierrosmaksuun kannattaa hankkia sponsorori, joka maksaa viulut. Haasta sponsori mukaan!

Osallistumalla Kunniakierrokseen parannat omaa kuntoasi ja tuet samalla seuran nuorisourheilua.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seurassa ja SUL:ssa.

Tarvittaessa lisätietoa Kunniakierroksesta antaa Juha Kylänpää 045 269 6300.

Ilmoittautuminen "Kylis 60v"-kisaan  6.10.2023 kello 12:00 mennessä.   Myös jälki-ilmoittautuminen mahdollista kilpailupaikalla korotettuun hintaan.  Toivon ennakkoilmoittautumisia.

Tapahtuma