Kestävyysvalmennusryhmä-Teho

Joni Oilingin valmentama Teho-kestävyysvalmennusryhmä on paras valinta nuorelle, joka on valmis sitoutumaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja haluaa kehittyä kestävyysjuoksijana tai kilpakävelijänä. Teho-kestävyysvalmennusryhmästä on noussut menestyviä nuoria kestävyysurheilijoita, se on osoittanut että ryhmäharjoittelussa on tehoa! Ryhmä on suunnattu +14v urheilijoille.

Hinnat:

  • Täysi valmennuspaketti  65€/kk
  • Kevyt valmennuspaketti 55€/kk

Laskutus sähköpostilaskulla neljä kertaa vuodessa.

Täysi valmennuspaketti sisältää valmentajan valvomat harjoitukset urheilijan ja valmentajan sopimalla tavalla. Kevyt valmennuspaketti on tarkoitettu esimerkiksi heille, jotka pitkän harjoitusmatkan takia osallistuvat enintään kahteen ohjattuun viikkoharjoitukseen. Harjoitussuunnitelman laatimisesta sopivat urheilija ja valmentaja urheilijakohtaisesti tarpeen mukaan. 

Lisäksi molempiin valmennuspaketteihin kuuluu yleisurheilulisenssi, yhden kauden jäsenmaksu, ilmainen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, seuracupeihin ja seuraotteluihin sekä viestikilpailuihin. Urheilijoiden SM-kilpailumatkoja tuetaan johtokunnan vuosittain määräämällä tavalla. Urheilija voi saada valmennustukea johtokunnan hyväksymien laskentaperusteiden määräämän summan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ryhmän valmentajaan.

Joni Oilinki: 040 8345591 , joni.oilinki@gmail.com