Jäsenasiat

Kiitos, kun olet valinnut seuraksesi Kenttäurheilijat-58 ry:n!


Jos olet uusi jäsen, täytäthän alla olevan liittymislomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Liittymislomakkeen täytettyäsi sinulle lähetään lähipäivinä jäsenmaksulasku sähköpostitse. 

Jäsenyystyyppi: *
Tarvitsetko kilpailulisenssin?

Vuoden 2019 jäsenmaksut: 

aikuinen (16-vuotias ja yli): 40 euroa

alle 16-vuotiaat ja opiskelijat: 25 euroa

perhejäsenmaksu: 80 euroa

Perhejäsenmaksu sisältää 2 aikuista ja perheen alle 16v lapset. Harjoitusryhmiin kuuluvilla junioreilla jäsenmaksu sisältyy kausimaksun hintaan.

Jäsenmaksut laskutetaan vuosittain sähköpostilaskulla. 

Jäsenyys myös oikeuttaa kilpailemaan seuran itse järjestämissä kilpailuissa veloituksetta, kun ilmoittaudut kilpailuihin etukäteen kisakohtaisten ohjeiden mukaisesti. Etu koskee mm. Aktia-maantiejuoksucupia ja kaikkia kenttä- ja maastokilpailuita. Etu ei koske Vantaan maratonia ja Lusikkajuoksua. 

Yleisurheilulisenssit:

Seuran jäsenmaksu ei sisällä lisenssimaksua, joten jos edustat seuraa valmentautuen omatoimisesti ryhmien ulkopuolella, vuosimaksusi on jäsenmaksu + lisenssimaksu. Esim. yli 16-vuotiaille 40 € + 30 € = 70 €. Harjoitusryhmiin kuuluville hankitaan automaattisesti lisenssit. 

Lisenssin hinnat 1.10.2017 alkaen:
* 2003 tai aiemmin syntyneet 30 € (14-vuotiaat ja yli)
* 2004 - 2009 välisenä aikana syntyneet 20 € (8-13-vuotiaat)
* 2010 ja myöhemmin syntyneet 10 € (7-vuotiaat ja alle)

(lisätietoja SUL:n sivulla

Yleisurheilulisenssi on pakollinen kaikissa virallisissa kenttäkilpailuissa. Myös tietyissä maantie- ja maastojuoksukilpailuissa, esimerkiksi aluemestaruus- tai SM-kilpailuissa yleisurheilulisenssi on pakollinen. Yleisurheilulisenssi ei ole pakollinen Suomen Aikuisurheiluliiton kilpailuissa eikä  useimmissa hölkkä- tai maratontapahtumissa.

Jos joku asia jäi mietityttämään, autamme mielellämme:

Nuorisovalmennuspäällikkö Eemeli Kaartinen     
nuoriso.ku58@gmail.com
045 160 0541