Harrastustoiminnan taloudellinen tuki

Ohjeet avustuksen hakemiseksi maahanmuuttajataustaisten harrastajien harrastusmaksuihin 

Olemme saaneet käyttöömme Suomen Urheiluliiton edelleen jakaman läpimurtosäätiön apurahan. Avustus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamiseksi. 

Käytämme avustuksen harrastusmaksujen kattamiseen harrastajille, jotka jo ovat mukana harjoitusryhmissämme tai liittyvät uusina harrastajina mukaan. Tukea voivat hakea maahanmuuttajataustaisista perheistä tulevat harrastajat. Tuki voidaan myöntää harrastusmaksuihin täysimääräisenä tai osittaisena. Tukihanke on voimassa vuoden 2024 ajan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai englanniksi nuorisopäällikkö Kia Oilingille tai toiminnanjohtaja Eemeli Kaartiselle. Seuran hallitus käsittelee saapuneet hakemukset. Tämän jälkeen ilmoitamme hakijalle päätöksestä. 

Tuki Ukrainalaislasten harrastamiseen

Seuramme haluaa tukea sotaa paenneiden ukrainalaislasten harrastamista. Tarjoamme maksuttoman yleisurheiluharrastuksen Suomeen pakolaisina saapuneiden ukrainaislaisperheiden lapsille. 

Ota yhteyttä nuorisopäällikköön tai toiminnanjohtajaan suomeksi tai englanniksi. Kerro minkä ikäinen lapsi on kyseessä, me esittelemme sopivat harjoitussryhmät ja neuvomme harrastuksen aloittamisessa. 

Nuorisopäällikkö
Kia Oilinki
kia.oilinki@ku58.fi

Toiminnanjohtaja
Eemeli Kaartinen
eemeli.kaartinen@ku58.fi