Kilpaileminen

Yleisurheilulisenssit

Vuodesta 2023 alkaen yleisurheilulisenssi tarvitaan myös Suomen Aikuisurheiluliiton kilpailutoimintaan osallistumiseen. SAUL lisenssi-infon voit lukea tästä linkistä

Lisenssien hankinta toimii Suomisport-järjestelmän kautta. Seura hankkii lisenssit jäsenluokkaan "urheilijajäsenet" kuuluville. Muut vastaavat lisenssien hankkimisesta itse. Ohjeet lisenssien hankkimiseksi löydät seuran lisenssitiedotteesta

Ilmoittautuminen kilpailuihin

SAUL yleisurheilukilpailuihin ilmoittautuminen toimii kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta.

Jäsenluokkaan "urheilijajäsenet" kuuluville seura maksaa ilmoittautumismaksut SAUL SM-kilpailuihin. Mikäli kilpailussa on käytössä verkkomaksaminen, seura ilmoittaa ja maksaa osallistujat kerralla. Mikäli kilpailussa ei ole verkkomaksua käytössä, voi osallistuja käydä itse tekemässä ilmoittautumisen ja seura maksaa kaikkien ilmoittautumismismaksut ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Muihin jäsenluokkiin kuin "urheilijajäsenet" kuuluvat vastaavat SM-kilpailuiden ilmoittautumisesta itse. Muihin kuin SM-kilpailuihin ilmoittautumisesta kaikki jäsenet vastaavat itse. Seura vastaa aina kaikkien joukkuekilpailuiden ilmoittautumismaksuista. 

Sarjavastaavat huolehtivat viesijoukkueiden ja joukkuekilpailuiden kokoamisesta SAUL SM-kilpailuihin. Sarjavastaavat myös ilmoittavat eteenpäin seuran taloudenhoitajalle tarvittavien ilmoittautumismaksujen suorittamisesta. 

Naisten sarjavastaavana toimii Sanna Kullberg. Miesten sarjavastaavana 45- ja nuorempien sarjoissa toimii Juhani Pietarinen, sarjoissa 50-55 Tuomas Nupponen ja sarjoissa 60+ Jarmo Viitanen. 

Seuran omat kilpailut

Kenttäurheilijat järjestää vuosittain aikuisurheilijoille suunnatun Kauko Rokolan muistokilpailun. Lisäksi aikuisurheilijat voivat osallistua yleiseen sarjaan seuran kenttäkilpailuissa. Luolasprinteistä on tullut suosittu kilpailusarja aikuisurheilijoiden keskuudessa. 

Maantiellä aikuisurheilijoille on tarjontaa runsaasti. Seuran lippulaivatapahtumat Maantiejuoksucup ja Vantaan Maraton ovat valtakunnan parhaimmistoa maantiejuoksutapahtumina. Matalan kynnyksen juoksutapahtumina aikuisurheilijoille toimivat Heidehoffin rykäisyt sekä Itä-Vantaan maastojuoksut

Kilpailutoimintaan liittyvistä jäseneduista voit lukea tarkemmin sivuston kohdasta jäsenyys

Yhteystietoja

Jaoston Pj. Jarmo Viitanen,jamoviitanen@gmail.com
Sanna Kullberg,sanna.kullberg@edu.hel.fi
Paula Pfosser, taloudenhoitajataloudenhoitaja.ku58@gmail.com
Eemeli Kaartinen, toiminnanjohtajaeemeli.kaartinen@ku58.fi