Harjoituspaikat

Harjoituspaikat sivulla on kulkuohjeet harjoitusryhmien käyttämiin harjoitustiloihin. Ulkoharjoituskaudella harjoituspaikkoinamme toimivat Hiekkaharjun urheilukenttä. Seuran toimisto sijaitsee Hiekkaharjun kentän laidalla. Sisäharjoituskauden pääharjoituspaikkana on Hakunilan kalliosuoja. Lisäksi harjoituksia pidetään Varia Hiekkaharjun liikuntasalissa ja Jokiniemen koululla. 

Yleisurheilukoulut ja harjoitusryhmät Hiekkaharju ulkoharjoituskaudella

Hiekkaharjun urheilukenttä, urheilutie 15. Karttapohjaan on merkitty keltaisella portit, joista pääsee kulkemaan kentälle harjoituksiin. Kokoontumispaikka kentän katsomossa.

Sisäharjoituskausi Hakunilan kalliosuoja

Sisäharjoituskauden pääharjoituspaikkamme on Hakunilan kalliosuoja, osoite harmotie 1. Kalliosuojan sisäänkäynti merkitty karttapohjaan. Sisäänpääsy vain vuoroihin liittyvillä koodeilla. Valmentaja päästää harjoituksiin tulijat sisään.
Karttapohjaan on merkitty sisäänkäynti ja kulkureitti Varia Hiekkaharjun liikuntasaliin. Kulku tapahtuu vehnäkujan kautta oppilaitoksen sisäpihalle. Ovi on aina lukittuna, ryhmän ohjaaja on päästämässä harjoituksiin osallistujat sisään 5-10 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

Jokiniemen koulun liikuntaleikkikoulut

Liikuntaleikkikoulujen sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu koulun lukion puoleisesta päädystä. Sisäänkäynti merkitty punaisella ympyrällä.
Liikuntaleikkikoulun kesäkauden kokoontumispaikka on kuvassa merkittynä punaisella ympyrällä. Kentällä kulku harjoituksien aikaan onnistuu varaston vierestä pienemmästä portista.