Harjoituspaikat

Harjoituspaikat sivulla on kulkuohjeet harjoitusryhmien käyttämiin harjoitustiloihin. Ulkoharjoituskaudella harjoituspaikkoinamme toimivat Hiekkaharjun urheilukenttä sekä  Hakunilan urheilupuisto. Seuran toimisto sijaitsee Hiekkaharjun kentän laidalla. Sisäharjoituskauden pääharjoituspaikkana on Hakunilan kalliosuoja. Lisäksi harjoituksia pidetään Varia Hiekkaharjun liikuntasalissa ja Jokiniemen koululla. 

Yleisurheilukoulut ja harjoitusryhmät Hiekkaharju

Hiekkaharjun urheilukenttä, urheilutie 15. Karttapohjaan on merkitty keltaisella portit, joista pääsee kulkemaan kentälle harjoituksiin. Kokoontumispaikka kentän katsomossa.

Yleisurheilukoulut ja harjoitusryhmät Hakunila

Hakunilan urheilukenttä, osoite luotikuja 2. Harjoituksiin kokoontuminen kentän katsomossa keltaisen pallon kohdalla.
Korson urheilukentän osoite on Kisatie 23. Harjoituksiin kokoontuminen keltaisen pallon kohdalla pituushypyn vauhdinottoradan päässä.
Sisäharjoituskauden pääharjoituspaikkamme on Hakunilan kalliosuoja, osoite harmotie 1. Kalliosuojan sisäänkäynti merkitty karttapohjaan. Sisäänpääsy vain vuoroihin liittyvillä koodeilla. Valmentaja päästää harjoituksiin tulijat sisään.
Karttapohjaan on merkitty sisäänkäynti ja kulkureitti Varia Hiekkaharjun liikuntasaliin. Kulku tapahtuu vehnäkujan kautta oppilaitoksen sisäpihalle. Ovi on aina lukittuna, ryhmän ohjaaja on päästämässä harjoituksiin osallistujat sisään 5-10 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

Jokiniemen koulun liikuntaleikkikoulut

Liikuntaleikkikoulujen sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu koulun lukion puoleisesta päädystä. Sisäänkäynti merkitty punaisella ympyrällä.