Noname vaatteet ja varusteet

Tilausohje:

Mene osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla verkkokaupan etusivulla olevia ohjeita.
2. Kun olet luonut oman tilin voit kirjautua clubshoppiin. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, oma salasana ja seuran salasana. Seuran salasana: 00064KU . 
3.  Kirjauduttuasi voit lisätä osoitetiedot ja tarvittaessa päivittää tietojasi.
4. Vasemmassa yläkulmassa on kohta "tuotteet".  Siitä klikkaammalla pääset seuran clubshoppiin, josta näet tilauserässä saatavilla olevat tuotteet. Valitsemasi haluamasi vaatteet ja lisää ostoskoriin. 
5. Valittuasi haluamasi tuottet, siirry maksuvaiheeseen, josta voit valita haluamasi maksutavan; verkkopankkimaksu, kortti tai Klarna-lasku. Uudessa Clubshop järjestelmässä tilaus pitää maksaa heti, jotta tilaus vahvistuu. 
6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. 
7. Tuotteet toimitetaan 6-8 viikon kuluttua tilausajan sulkeutumisesta. Normaali toimitusaika on 6 viikkoa, mutta koronapandemia saattaa aiheuttaa viivästyksiä tuotantoketjussa. Tuotteiden saavuttua ne ovat noudettavissa harjoitusten yhteydessä tai seuran toimistolta. Tuotteiden saapumisesta ei ilmoiteta henkilökohtaisesti, vaan asiasta julkaistaan yleinen tiedote. 

Mikäli jonkun tuotteen minimitilausmäärä ei toteudu, se voidaan jättää pois tilauksesta ja tällöin maksu palautetaan tilaajalle. 

Jos olet kiinnostunut miesten/poikien hihattoman kisapaidan tilaamisesta, ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön. Miesten kisapaidasta on jo tulossa täydennyserä, joka saapuu kesä-heinäkuun taitteessta. Tästä syystä se ei ole nyt clubshopin valikoimassa.

Tilaukset pitää jättää viimeistään 10.6.2021.

Wind jacket Rosa Salosen yllä, jota löytyy erikseen naisten- ja unisex-leikkauksella.
Runninig jacket, unisex Helmi-Tuulin ja Saaran yllä.
Kuvassa naisten puolipitkä kisatoppi Edith Eikkisen yllä.
Tyttöjen pitkä kisatoppi.
Miesten hihaton kisapaita P15-viestijoukkueen yllä.
Miesten speedsuit Ville Lampisen yllä.
T-paita takaa.
T-paita Leo Rautiaisen yllä.
Naisten pitkähihainen t-paita