Kenttäurheilijat järjestää monenlaista toimintaa!

11.4.2018

Ilmaisten yhteislenkkien lisäksi järjestämme lyhyen juoksukoulun, aikuisten yleisurheilukoulun sekä lapsille mm. liikuntaleikkikouluja.

Ilmaiset yhteislenkit lähtevät Hiekkaharjun urheilupuistosta torstaisin klo 18 ja Tikkurilan urheilutalon ja uimahallin välistä sunnuntaisin klo 10. Torstaisin tehdään Anna-Liisa Stenvallin johdolla lenkkien lomassa mm. veto- ja koordinaatioharjoituksia, sunnuntaisin ohjelmassa on Harri Mannermaan tahdittamana pitkä rauhallinen lenkki. Jokainen on tervetullut näille lenkeille, seuran jäsenyyttä ei edellytetä eikä lenkeistä peritä osallistumismaksua. 

Erityisesti lenkkeilyä aloittaville tarjoamme neljän (4) kerran lyhyen juoksukoulun,joka starttaa Tikkurilan lukiossa maanantaina 23.4. klo 18. Muut kokoontumiskerrat ovat 7.5., 14.5. ja 21.5. Lisätietoa täältä!

Nyt aikuisillakin on mahdollisuus tutustua yleisurheiluun, kun aikuisten yleisurheilukoulu aloittaa tiistaina 8.5. ja jatkuu aina kesäkuulle 12.6. asti. Lajikokeiluina mm. juoksulajit, hypyt, heitot ja viisiottelu. Ryhmä kokoontuu Hakunilan urheilukentällä pl. 22.5., jolloin treenataan seiväshyppyä Hiekkaharjussa. Kiinnostuitko? 

Kesän 3-4- ja 5-6-vuotiaiden liikuntaleikkikouluihin, 7-9- ja 10-11-vuotiaiden yleisurheilukouluihin, 12-13-vuotiaiden harjoitusryhmiin sekä nuorisovalmennusryhmään voi myös jo ilmoittautua. 

Tervetuloa mukaan!