Kevätkokous Tikkurilassa 23.4

24.4.2024

Kevätkokouksessa palkitut vasemmalta, Sari Lassila, Jarmo Viitanen, Heidi Wasström, Anna-Liisa Stenvall, Jarmo Leväinen ja Timo Ikola

Seuran kevätkokous pidettiin Tikkurilan Lukion Putkinotko-luokassa. Kokouspaikkaa jouduttiin vaihtamaan pikaisesti alkuperäisen kutsun jälkeen Allun Mökillä sattuneen vesivahingon vuoksi. Kokouksessa oli paikalla 11 seuran jäsentä ja neljä osallistui etäyhteydellä. Kokouksessa palkittiin kuusi ansioitunutta jäsentä seuran hopeisella ansiomerkillä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran hallituksen huolella valmistelema toimintakertomus vahvistettiin pienillä täsmennyksillä. Voitollinen tilinpäätös vahvistettiin keskustelun jälkeen, jossa tunnistettiin erityisesti tulojen ”sudenkuopat”. Samoin menojen tulevaisuudesta käytiin realistinen keskustelu. Tili- ja vastuuvapaus myönnettiin tarkastajan lausunnon perusteella hallitukselle ja vastuuhenkilöille.

Kokous päättyi 19:12. Kokouksessa käytiin hyvää ja rakentavaa keskustelua. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi seuran varapuheenjohtaja Juha Kylänpää kuten monena aikaisempanakin kertana vastaavissa kokouksissa. Kokouksen kiireinen puheenjohtaja ei ehtinyt tälläkään kertaa kuviin.

Kokouksessa palkittiin kuusi ansioitunutta jäsentä seuran hopeisella ansiomerkillä

Sari Lassila toimi seuran hallituksessa vuosina 2017-2022, joista sihteerinä vuosina 2021-2022. Lassila toimii edelleen aktiivisena toimitsijana ja on Allan Seppälän säätiön hallituksen jäsen.

Jarmo Viitanen on ollut seuran hallituksessa vuodesta 2022. Masters-jaoston (Aikuisurheilu) puheenjohtajana Viitanen on toiminut vuodesta 2023, ja osallistunut aktiivisesti Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) vuosikokouksiin. Viitanen on myös urheilijana saavuttanut SM-mitaleja SAUL:n mestaruuskilpailuissa.

Heidi Wasström on ollut seuran hallituksessa vuodesta 2023. Wasström otti innolla kioskijaoston puheenjohtajuuden heti aloitettuaan hallituksessa. Kioskijaoston panos seuran varainhankinnassa on merkittävä, ja korostunee vielä tulevina vuosina.

Anna-Liisa Stenvall on ollut seuran hallituksessa vuodesta 2018. Stenvall on ollut aktiivinen Masters-jaostossa. Hänen vastuullaan ovat seuran järjestämät torstailenkit. Stenvall on myös innokas toimitsija seuran kilpailuissa.

Jarmo Leväinen on ollut seuran jäsen lähes koko ikänsä. Sydämensiirron jälkeen Leväinen on kilpaillut para-urheilussa saavuttaen MM-,EM- ja SM-mitaleja. Hän on myös tehnyt luokassaan Suomen ennätyksiä. Rakennusalan yrittäjänä hän on myös konsultoinut seuraa.

Timo Ikola on ollut seuran hallituksessa vuodesta 2018. Seuran hallituksen sihteerinä Ikola on toiminut vuodesta 2023 alkaen ja myös vuoden 2024 kevätkokouksessa. Ikola ei juurikaan tee numeroa laajasta osaamisestaan, mutta on aina kysyttäessä valmis haasteisiin.  

Kokokseen osallistuivat Jarmo Leväinen, Harri Mannermaa, Heikki Mäkinen, Jarmo Viitanen, Eemeli Kaartinen, Timo Ikola, Sari Lassila, Heidi Wasström, Anna-Liisa Stenvall ja Paula Pfosser.

Etäyhteydellä mukana olivat Sanna Kullberg, Ville Lampinen (Portugalin harjoitusleiriltä), Jari Sainio ja Petri Svärd.

Kevätkokouksen jälkeen kokoontui seuran kunniatoimikunta. Seuran ja liittojen ansiomerkkejä on jaossa pitkin vuotta. Seuran viime vuoden juhlavuonna jaoimme vain seuran ansiomerkkejä. Huomionosoitukset jaetaan tänäkin vuonna seuran tapahtumissa pääosin yksilöllisesti, ja mahdollisimman yllättäen.


Juha Kylänpää