Uutisia

Kenttäurheilijat kutsuu vuosittain tasavuosia täyttäviä seuralaisia merkkipäiväkahville Allun mökille ennen vuosikokouksen alkua. Niin tänäkin vuonna.
HKV:n isännöimät Marrashallit kisattiin 26.11.
KU:n perinteisiä pikkujouluja vietettiin Jokiniemen koulussa perjantaina 1.12.
Helsingin Seudun Yleisurheilu, Helsy, palkitsi pääkaupunkiseudun parhaita urheilijoita syyskokouksessaan 22.11. Helsingin piirin parhaiksi valittiin kolme (3) Kenttäurheilijat-58 ry:n urheilijaa; miehissä Ville Lampinen (valmentaja Pekka Nurmi), naisissa Hilla Uusimäki (valmentaja Milla Kelo) ja 22-vuotiaissa naisissa Anne-Mari Lehtiö (valmentaja Pekka Nurmi).
Allun mökille maanantaina 11.12. klo 18.
Seuran pikkujoulut järjestetään perjantaina 1.12.2017 Jokiniemen koululla klo 18 alkaen. Samalla palkitaan vuonna 2017 ansioituneita urheilijoita ja toimijoita.
KU-58:ssa voi paitsi harrastaa, myös olla ohjaaja/valmentaja tai vaikka TET-harjoittelija. Vantaalainen Mette Juuti on yhdeksäsluokkalainen Sotungin koulua käyvä nuori, joka oli TETissä 23.10. – 3.11. Tässä Meten mietteitä työharjoitteluajasta:
Kenttäurheilijat-58 ry. on Sinettiseura eli suomalaisen lasten ja nuorten urheilun laatuseura. Viime keväänä seuran toiminta päätettiin viedä uudelle tasolle. Tavoitteeksi asetettiin – ensimmäisenä Suomessa - pääsy Parhaan Palvelun Urheiluseuraksi tarjoamalla seuran johtokunnalle, toimihenkilöille, ohjaajille ja valmentajille mahdollisuus suorittaa Asiakaspalvelupassi verkkokoulutuksena. Tavoite toteutui syksyllä!
Uusi numero on 045 116 8226.
Helmikuussa juostaan lauantaina 17.2.2018, alkuperäinen päivä oli 10.2.
Ympäristökeskuksen pidettyä Hakunilan kalliosuojan yleisurheilutilojen käyttökiellon voimassa, seuran harjoitukset siirtyvät korvaaviin tiloihin, mikä aiheuttaa muutoksia harjoitusajoissa.
Kouluissa lomaillaan 16-20.10 mutta yleisurheiluharjoitukset jatkuvat.
Seuran mitalistien luettelo on pitkä ja komea. Onnea kaikille urheilijoille ja valmentajille menestyksesta kuluneella kaudella!
Hakunilan hienoihin maisemiin vedetyllä radalla nähtiin 150 reipasta maastojuoksun harrastajaa. Ja mitä mahtavinta, juoksijoista valtaosa oli nuoria!
Sari Juuti nappasi pronssia