Vuoden viiskasilainen – Paula Jääskeläinen

2.12.2020

Paula Jääskeläinen on vuoden 2020 viiskasilainen.  Vuoden viiskasilainen on seuratoiminnassa  kuluvana vuonna erityisesti ansioitunut henkilö. Jääskeläinen kukitettiin seuran syysvuosikokouksen päätteeksi keskiviikkona 2. joulukuuta vuoden 2020 viiskasilaiseksi. Ikuisesti kiertävä suurehko pokaali on nyt vuoden Jääskeläisen hallussa. Valinnan teki seuran hallitus.

Hallituksella helppo valinta

Perusteena valinnalle on Jääskeläisen tarkkuus ja loogisuus seuran taloudenhoitajana. Paula on kehittänyt talouden läpinäkyvyyttä hallituksen päätösten tueksi esimerkillisesti. Hallituksen kokouksissa on tämä ilolla huomattu ja seuran talous on vaikeinakin aikoina ollut ”hyvin hanskassa”.

Toisena Jääskeläisen hyveenä valinnalle on aktiivinen osallistuminen toimitsijatehtäviin. Jääskeläinen tunnetaan tarkkana, nopeana ja virheettömänä tulospalveluhenkilönä. Muitakaan toimitsijatehtäviä Jääskeläinen ei ole karsastanut. Jos toimitsijoita on kilpailutapahtumassa ollut riittävästi, on Jääskeläinen voinut kiinnittää numerolapun rintaan ja kilpailla, kun se on ollut mahdollista. 

Ikiviiskasilainen

Jääskeläinen on edustanut seuraa koko ikänsä. Hän on liittynyt seuraan seitsenvuotiaana ja urheilijan urapolun jälkeen ollut koko ajan seuratoiminnassa mukana eri rooleissa.

Urheilijana Paula saavutti kymmenen SM-mitalia, joista suurin osa kultaisia ja mestaruuksia. Mitalit ovat tulleet viestijuoksussa ja maastojuoksun joukkuekilpailuissa. Jääskeläinen on myös saavuttanut viestijuoksussa SE-tuloksen ja hänen nimensä komeilee edelleen voimassa olevien SE-tulosten kunniataulukossa.

Muut palkittavat

Parhaiden urheilijoiden ja toimijoiden valinnat on myös tehty. Koska tänä vuonna ei joulujuhlaa järjestetä korona-tilanteen vuoksi, palkinnot jaetaan joulukuussa ”hiljaisesti”. Palkittavat julkaistaan lähiaikoina.Juha Kylänpää