Vantaan Liikuntagaalassa Kenttäurheilijat-58 keräsi kunniaa

8.2.2023

Max Lampinen saa palkinnon kaupungijohtaja Ritva Viljaselta juhlallisesti

Vantaan Liikuntagaala järjestettiin muutaman vuoden tauon jälkeen näyttävästi Martinus-salissa Myyrmäessä keskiviikkona 8.helmikuuta 2023.

Ensimmäiset huomionosoitukset olivat ”Vuoden Seuratoimija” ja ”Vuoden Tulokas”. KU-58 pokkasi nämä kaksi titteliä gaalan aluksi.

Max Lampinen ja Harri Mannermaa

Max Lampinen valittiin ”Vuoden Tulokkaaksi” ja Harri Mannermaa ”Vuoden Seuratoimijaksi”.

Max Lampinen

Max Lampinen heitti viime kaudella moukarissa MM-hopeaa Kolumbian Calissa ja Pohjoismaiden mestaruuden Malmössä Ruosissa. Suomen mestaruuksia Lampinen voitti kolme, kaksi moukarin- ja yhden kiekonheitossa 19-vuotiaissa. Lampisella on tavoitteet korkealla ja saamme nauttia hänen urastaan vielä monta vuotta. Vantaalla heitettäneen tänä vuonna ”Tour De Hammerin” osakilpailu toukokuussa. Silloin on kaikilla vantaalaisilla mahdollisuus nähdä kotikentällä Max Lampisen osaamista. Max Lampista valmentaa oma isä, Tero Lampinen.

Harri Mannermaa

Harri Mannermaa on intohimoinen kestävyysjuoksun toimija. Omalla kilpaurallaan Mannermaa juoksi kansallisella kärkistasolla saavuttaen maratonjuoksussa SM-mitaleja. Kilpailuiden järjestäjänä Harrin intohimona on Vantaan Maraton ja Suomen suurin talvijuoksusarja Maantiejuoksucup marras- maaliskuussa vuosittain yli 30 vuoden ajan. Tapahtumissa Harri on positiivisella asenteellaan kilpailunjohtajana saanut tapahtumista äärettömän suosittuja, joihin niin huippu-urheilijat kuin kuntoilijatkin osallistuvat vuodesta toiseen. Mannermaa oli seuran puheenjohtaja toistakymmentä vuotta aina vuoteen 2017. Seuran 60-vuotisjuhlassa hänet nimettiin seuran toiseksi kunniapuheenjohtajaksi.

KU-58 viettää 65-vuotisjuhlaansa syntymäpäivänään 16.3.2023 Silkki-Salissa. Ilmoittautuminen seuran vuosijuhlaan on avoinna seuran nettisivuilla.


Onnittelut Harri ja Max, Vantaan parhaat!

 

Juha Kylänpää