Vaatetilaus auki 14.11 asti

5.11.2023

Nonamen club shop on auki 14.11.2023 asti, minka kautta pääset tekemään seuravaatetilauksen. Nyt tilattavat vaatteet toimitetaan loppiaisen jälkeisenä aikana. Tee tilaus alla olevien ohjeiden mukaan. 

Uutena lisäyksenä Kenttäurheilijoiden vaatemallistoon on tullut Thermic-shirt, johon voit tutustua tarkemmin tästä linkistä. Jos olet kiinnostunut miesten speedsuitista, ota erikseen yhteyttä toiminnanjohtajaan.


Tilausohje:

Mene osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla verkkokaupan etusivulla olevia ohjeita.
2. Kun olet luonut oman tilin voit kirjautua clubshoppiin. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, oma salasana ja seuran koodi. Seuran koodi on 00064KU . 
3.  Kirjauduttuasi voit lisätä osoitetiedot ja tarvittaessa päivittää tietojasi.
4. Vasemmassa yläkulmassa on kohta "tuotteet".  Siitä klikkaammalla pääset seuran clubshoppiin, josta näet tilauserässä saatavilla olevat tuotteet. Valitsemasi haluamasi vaatteet ja lisää ostoskoriin. 
5. Valittuasi haluamasi tuotteet, siirry maksuvaiheeseen, josta voit valita haluamasi maksutavan; verkkopankkimaksu, kortti tai Klarna-lasku. Clubshop järjestelmässä tilaus pitää maksaa heti, jotta tilaus vahvistuu. 
6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. 

Tuotteiden saavuttua ne ovat noudettavissa harjoitusten yhteydessä tai seuran toimistolta. Tuotteiden saapumisesta ei ilmoiteta henkilökohtaisesti, vaan asiasta julkaistaan yleinen tiedote. 

Mikäli jonkun tuotteen minimitilausmäärä ei toteudu, se voidaan jättää pois tilauksesta ja tällöin maksu palautetaan tilaajalle.

Mallikuvia vaatteista voit katsoa tästä linkistä