Vaatetilaus auki 10.6 asti.

4.6.2021

Running jacket T11 tyttöjen yllä. Kuva Olli Leino.

Nonamen seura-asut ovat jälleen tilattavissa clubshopin kautta. Tilausaika päättyy torstaina 10.6. 

Tilausohjeet:

Mene osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla verkkokaupan etusivulla olevia ohjeita.
2. Kun olet luonut oman tilin voit kirjautua clubshoppiin. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, oma salasana ja seuran salasana. Seuran salasana: 00064KU . 
3.  Kirjauduttuasi voit lisätä osoitetiedot ja tarvittaessa päivittää tietojasi.
4. Vasemmassa yläkulmassa on kohta "tuotteet".  Siitä klikkaammalla pääset seuran clubshoppiin, josta näet tilauserässä saatavilla olevat tuotteet. Valitsemasi haluamasi vaatteet ja lisää ostoskoriin. 
5. Valittuasi haluamasi tuottet, siirry maksuvaiheeseen, josta voit valita haluamasi maksutavan; verkkopankkimaksu, kortti tai Klarna-lasku. Uudessa Clubshop järjestelmässä tilaus pitää maksaa heti, jotta tilaus vahvistuu. 
6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. 
7. Tuotteet toimitetaan 6-8 viikon kuluttua tilausajan sulkeutumisesta. Normaali toimitusaika on 6 viikkoa, mutta koronapandemia saattaa aiheuttaa viivästyksiä tuotantoketjussa. Tuotteiden saavuttua ne ovat noudettavissa harjoitusten yhteydessä tai seuran toimistolta. Tuotteiden saapumisesta ei ilmoiteta henkilökohtaisesti, vaan asiasta julkaistaan yleinen tiedote. 

Mikäli jonkun tuotteen minimitilausmäärä ei toteudu, se voidaan jättää pois tilauksesta ja tällöin maksu palautetaan tilaajalle. 

Seuran vaatevarasto on melko tyhjillään, joten vain satunnaisia sovituskappaleita on jäljellä.  Mallikuvia ja hinnasto on nähtävillä vaatteet ja varusteet osiossa

Jos olet kiinnostunut miesten/poikien hihattoman kisapaidan tilaamisesta, ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön. Miesten kisapaidasta on jo tulossa täydennyserä, joka saapuu kesä-heinäkuun taitteessta. Tästä syystä se ei ole nyt clubshopin valikoimassa.