Suomen mestaruus- ja piirinmestaruuskilpailuja viikonloppuna 29.-30.8

28.8.2020

Tulevana viikonloppuna on kolmet arvokilpailut, jossa seuramme jäsenet kilpailevat. Suomen mestaruuksista kilpaillaan Janakkalassa, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Piirinmestaruusjunnuviestit ovat Espoon Leppävaarassa. 

Rosa Salonen kilpailee viikonloppuna nuorten SM-moniotteluissa Hämeenlinnassa 19-vuotiaiden seitsenottelussa. Salonen voitti heinäkuun puolivälissä Lahdessa aluemestaruuden.

Suomen aikuisurheiluliiton (SAUL) maantiekympin Suomen mestaruuksista kilpaillaan Uusi Lahti-juoksun yhteydessä sunnuntaina.  Seurasta naisissa mukana ovat Elina Arokannas (N40), Laura Jylkkä (N40) ja Laura Manninen (N45). Kuvassa oleva Laura Manninen kilpailee Lahdessa myös lauantaina huiputtaen juoksemalla Lahden suurmäen.

Miehissä Lahdessa kilpailevat Petri Juuti (40), Marko Kahilainen (45), Tuomas Nupponen (45), Teemu Planting (45), Anssi Pöyry (50) ja Jarmo Viitanen (60).

Maantiekympillä kilpaillaan myös kolmihenkisin joukkuein.


Alle 13-vuotiaat urheiljamme kilpailevat lauantaina HelSY:n junnuviesteissä. Seurasta on ilmoitettu kaikkiin ikäluokkiin joukkueet. Viime viikonlopun junnuhuipentumasta piirinmestruusmitaleita tuli jo reilusti ja sama meno jatkunee lauantaina. Nuorimmat yhdeksänvuotiaat tytöt ovat olleet koko kauden nopeita laajalla rintamalla. Tuleeko seura- ja piiriennätyskirjurille töitä lauantaina?


Juha Kylänpää