SM-hallit: Lehtiölle SM-pronssia 598 hypyllä – Jrad kuudes 49,63

20.2.2021

Anne-Mari Lehtiö, Senni Salminen ja Taika Koilahti. Kuva: Pekka Kelonurmi

Lehtiölle SM-pronssia Jyväskylästä – hopea olisi ollut otettavissa

Anne-Mari Lehtiö oli kolmas pituushypyssä Jyväskylän SM-halleissa tuloksella 598. Lehtiö hyppäsi parhaan tuloksensa peräti kolmeen kertaan. Suomen mestaruuden voitti Imatran Urheilijoiden Senni Salminen halliennätyksellään 649. Salmisen tulos on Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi paras hallitulos. Turun Weikkojen Taika Koilahti hyppäsi hopealle tuloksella 622.

-        Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, yksi hyppy oli hyvä, mutta oli reilusti lankun takaa. Hopea oli otettavissa. Paljon paremminkin olisi voinut mennä, totesi tällä hallikaudella 616 hypännyt Lehtiö.

Palkintopallilla Kuva: Pekka Kelonurmi

Lehtiön hallikausi päättyi tähän ja tavoite on nyt kesässä 2021. Viime kesähän jäi loukkaantumisen vuoksi kokonaan väliin.

-        Kun viime kausi jäi väliin täytyy olla tyytyväinen, että nainen on heti vireessä SM-kilpailuissa, vaikka hypyt olivat kovin erilaisia. Selvästi parempaan olisi ollut mahdollisuus. Mitaliin täytyy olla tyytyväinen, totesi valmentaja Pekka Kelonurmi.

Elias Jrad Kuva: Ari Lassila

Elias Jrad 400 metrin kuudes ajalla 49,63

Jrad juoksi toisessa erässä kakkoseksi ajalla 49,63. Erän voitti Gamlakarleby IF:n Filiph Johansson ajalla 49,03. Suomen mestariksi juoksi HKV:n Tommi Mäkinen ajalla 48,84. Liedon Parman Tuomas Lehtoselle hopeaa ja HIFK:n Erik Backille pronssia.

KU-58:n avaus SM-halleissa on hyvä, kaksi kilpailijaa, saavutuksina mitali ja pistesija.

Puolet ennakosta toteutettu.

Juha Kylänpää