Seuran hallitus 2020

21.1.2020

Uusi hallitus piti ensimmäisen kokouksensa 13. tammikuuta. Kokouksessa tehtiin henkilövalintoja ja toivotettiin vuosikokouksen hallitukseen valitsemat kolme uutta jäsentä tervetulleiksi.

Heikki Mäkinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana 2020, valinta tehtiin syysvuosikokouksessa marraskuussa 2019. Mäkinen aloitti puheenjohtajana 2018.

Hallituksen sihteeriksi nimettiin järjestäytymiskokouksessa Sari Lassila. Hän hoitaa tehtävää nyt toista kauttaan.

Seuran varapuheenjohtajaksi nimettiin järjestäytymiskokouksessa Juha Kylänpää. Hän on aiemmin toiminut seuran sihteerinä ja on SUL:n liittovaltuuston jäsen.

Uusia hallituksen jäseniä ovat Sanna Kullberg, Olli Leino ja Jari Sainio.

Kullberg on menestynyt kilpaurheilija, joka jatkaa uraansa kilpailuissa edelleen aktiivisena kuntokilpailijana aikuisurheilijana. Hänen vahvat sosiaaliset taitonsa ja verkostonsa tuovat vahvuutta hallitustoimintaan.

Leino on toiminut aiemmin toiminut seuran valmennuspäällikkönä. Seuran toiminta on hänelle tuttua myös työntekijänä, mikä tuo näkemystä hallitustoimintaan.

Sainio on Vantaan kaupunginvaltuuston varajäsen. Hän on myös aktiivikuntoilija ja aktiivinen kilpailuiden toimitsija, jolla on monipuolinen kokemus seuratoiminnasta.

Vanhoista jäsenistä hallituksessa jatkavat Timo Ikola, Pentti Leinonen ja Anna-Liisa Stenvall.

Lisäksi hallitus teki seuraavat valinnat:

Seuran taloudenhoitajana jatkaa Paula Jääskeläinen. Jääskeläisellä on pitkä kokemus seuratoiminnasta ja kilpaurheilusta seurassa.

Kilpailujaoston puheenjohtajana puolestaan jatkaa Pekka Mäki ja Allun mökin talonmiehenä Rainer Lindström.

Hallitus 2020 vasemmalta lukien: Jari Sainio, Anna-Liisa Stenvall, Juha Kylänpää, Sanna Kullberg, Pentti Leinonen, Timo Ikola, Sari Lassila ja Heikki Mäkinen.  Kuvasta puuttuu Olli Leino.