SAUL SM-polkujuoksu 2021 Nastolassa 11.9

9.9.2021

Jukka-Pekka Hassinen ja Jarmo Viitanen

Lauantaina 11. syyskuuta Nastolan Rakokiven urheilukentän maastossa käydään taistelua polkujuoksun Suomen mestaruuksista. Mukana on myös joukkuekilpailut.

Kilpailuiden kokeneimmat urheilijat ovat kaikille tuttuja. Jukka-Pekka Hassinen ja Jarmo Viitanen juoksevat 60-vuotiaissa. Hassinen on tällä kaudella saavuttanut SAUL:n SM-mitaleita jo mm. 4X1500 metrin viesteistä, seiväshypystä, 10-ottelusta, 1500 metriltä, 2000 metrin estejuoksusta ja maantiekympin joukkuekilpailusta.

Kuusikymppiset juoksevat tällä kertaa 50-vuotiaiden joukkuekilpailussa. Viisikymppisissä juoksee Tuomas Nupponen. Joukkuekilpailussa on tälläkin kertaa hyvä mahdollisuus menestyä. Taktiikka mestaruuden varmistamiseksi on laadittu jo tiistaina Niko Niklanderin juhlajuoksussa Myyrmäessä. Kaikille joukkueen jäsenille on annettu nimetty juoksija, joka on voitettava.

Tomi Kanto matkalla Suomen mestariksi Mikkelissä

Tomi Kanto juoksee 45-vuotiaissa. Mikkelin SM-kisojen 5000 metrin Suomen mestari juossee mitaleille myös Nastolassa. 

Jaana Tilus

Naisissa Jaana Tilus on päässyt tällä kaudella SM-mitalien makuun. Tilus lähtee tälläkin kertaa innolla uuden haasteen kimppuun. Polkujuoksusta ei ole liikaa kokemusta. SM-mitaleita tällä kaudella on tullut jo 3x800 metrin viestistä, 800 metriltä ja maantiekympin joukkuekilpailusta.

Raisa Huotari juoksee 50-vuotiaissa ja Pauliina Louhiala-Hänninen 40-vuotiaissa.

Naisissa on joukkue 40-vuotiaiden joukkuekilpailussa. Päävastustaja on Jyväskylän Kenttä-Urheilijat.


Kilpailuiden nettisivut


Juha Kylänpää