Sari Lassilalle SUL:n hopeinen ansiolevyke

1.3.2022

Heikki Mäkinen ja Sari Lassila

Seuran hallituksen sihteeri Sari Lassila sai Suomen Urheiluliiton hopeisen ansiolevykkeen tiistaina 1.maaliskuuta. Ansiolevykkeen luovutti seuran puheenjohtaja Heikki Mäkinen hallituksen kokouksen alussa. Seuran uuden muistamiskäytännön mukaisesti Sarikin sai huomionosoituksen yllätyksenä ja odottamattomana hetkenä. Huomionosoituksista päättää seuran hallituksen nimeämä toimikunta, joten jokainen ansiomerkki on tarkoin harkittu. Lopullisen päätöksen tekee SUL toimikuntamme esityksestä.

Lassila on kuulunut seuran hallitukseen useamman vuoden. Hallituksen sihteerinä hän on nyt toista kautta. Lassila on myös aktiivinen toimitsija ja aina valmis haasteisiin. Tänäkin vuonna hän on jo suorittanut tuomarikoulutuksen. Sari Lassila ei pelkää ottaa vastuullisiakin toimitsijatehtäviä vastaan ja on suoriutunut niistä aina kunniallisesti. Ensi kesänä on useita kilpailuja, joissa koulutetuille toimijoille on paljon tehtäviä. Toukokuussa järjestämme Koululiikuntaliiton (KLL) mestaruuskilpailut ja elokuussa suuren HelSY:n juniorihuipentuman aina aurinkoisessa Hiekkaharjussa. Kansainvälisiä toimitsijatehtäviä on luvassa Ruotsi-Ottelussa syyskuussa Olympiastadionilla, jossa on useampiakin seuran jäseniä niin toimitsijatehtävissä kuin urheilijoina taistelemassa länsinaapuria vastaan radalla, hyppypaikoilla ja heittolajeissa.

Seuran toimintaan Lassila tuli jälkikasvunsa urheilu-uran myötä, kuten niin moni muukin seuran aktiivinen toimija.

Silloin tällöin seuran hallinnossa on tilanteita, jotka vaativat selvittelyä ja toimintatapojen tarkennuksia. Näihin tilanteisiin Lassila on aina valmis tarjoamaan näkemyksiään ja apuaan.  

Onnittelut Sari Lassila!

 

Juha Kylänpää