Piirin parhaat palkittiin Liikuntamyllyssä - KU-58:lla paljon palkittuja

29.11.2023

Kaikki piirin palkitut

Piirin parhaita palkittiin syyskokouksen yhteydessä. Palkinnoille pääsi Espoon Tapioiden, Helsingin Kisa-Veikkojen, Kenttäurheilijat-58:n ja Vantaan Salamien urheilijoita ja valmentajia.

KU-58:n palkitut

Kaikki KU-58:n palkitut urheilijat olivat paikalla. Kovassa vasemmalta Miida Wasström, Max Lampinen, Pyry Heiskanen, Tero Lampinen, Vili Hahto, Mico Lampinen ja Justus Korvenpää. Joakim Karmitsa ja Pentti Leinonen eivät päässeet palkitsemistilaisuuteen.

Euroopan mestari Max Lampinen valittiin 19-vuotiaiden parhaaksi. Max voitti lisäksi Pohjoismaiden ja Suomen mestaruuden. Moukarin tulos 79,72 on maailman kärkitulos ja piiriennätys. Kuvassa piirin puheenjohtaja Esko Kuha, Max Lampinen ja valmentaja Tero Lampinen.

Mico Lampinen valittiin 17-vuotiaiden parhaaksi. Mico voitti kiekonheitossa SM-kultaa ja maaottelun. Moukarinheitossa Mico heitti SM-hopeaa ja oli maaottelussa toinen. Piiriennätyksiä Mico teki kolme, kiekko (1,5 kg), moukari 5,0 kg ja moukari 6,0 kg. Myös kuulassa SM-hopeaa. Kuvassa Mico ja Tero Lampinen.

Vili Hahto valittiin 16-vuotiaiden parhaaksi. 800 metrillä Vili juoksi SM-hopeaa ja SM-pronssia 400 metrillä. 

Justus Korvenpää on 15-vuotiaiden piirin paras urheilija. Justus juoksi 800 metrin Suomen mestariksi ja 300 metrillä SM-hopeaa. Tulokset olivat myös huippuluokkaa, 800  ja 600 metrillä ikäluokan Suomen ennätys. SM-mitali myös maastojuoksun joukkuekilpailussa ja 3x800 metrin viestissä. 

14-vuotiaiden piirin para urheilija on Pyry Heiskanen. Pyry voitti ikäluokan Suomen mestaruuden 100 metrin aitajuoksussa ja pituushypyssä. Aitajuoksussa syntyi myös piiriennätys.

Uutena kategoriana palkittiin SUL:n "Tulevat Tähdet"- pistekilpailun piirin parhaat. Miida Wasström oli tyttöjen paras piirissä. Valtakunnallisesti Miida oli 12-vuotiaiden paras. Onpas iloisia ilmeitä myös katsojissa Miidan lisäksi.

Onnittelut kaikille palkituille!

Kaikki palkitutJuha Kylänpää