Noname vaatetilaus auki

4.6.2024

Poikien viestijoukkue yllään nonamen T-paidat KU-58:n väreissä.

Nonamen club shop on avattu. Tee tilauksesi viimeistään 12.6.2024. Tuotteiden arvioitu toimitusaika on 15.8.2024. 

Valikoimaan on lisätty uutena tuotteena pitkähihainen Miler T-paita.  Ota huomioon että, Miler T-paita on unisex-mitoituksella, jolloin sen koko ei vastaa aiempaa naisten pitkähihaista T-paitaa. Tämän tilauserän valikoimassa on myös lyhyt Saara-kisatoppi

Tilausohje:

Mene osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla verkkokaupan etusivulla olevia ohjeita.
2. Kun olet luonut oman tilin voit kirjautua clubshoppiin. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, oma salasana ja seuran koodi. Seuran koodi on 00064KU . 
3.  Kirjauduttuasi voit lisätä osoitetiedot ja tarvittaessa päivittää tietojasi.
4. Vasemmassa yläkulmassa on kohta "tuotteet".  Siitä klikkaammalla pääset seuran clubshoppiin, josta näet tilauserässä saatavilla olevat tuotteet. Valitsemasi haluamasi vaatteet ja lisää ostoskoriin. 
5. Valittuasi haluamasi tuotteet, siirry maksuvaiheeseen, josta voit valita haluamasi maksutavan; verkkopankkimaksu, kortti tai Klarna-lasku. Clubshop järjestelmässä tilaus pitää maksaa heti, jotta tilaus vahvistuu. 
6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. 

Tuotteiden saavuttua ne ovat noudettavissa harjoitusten yhteydessä tai seuran toimistolta. Tuotteiden saapumisesta ei ilmoiteta henkilökohtaisesti, vaan asiasta julkaistaan yleinen tiedote. 

Mikäli jonkun tuotteen minimitilausmäärä ei toteudu, se voidaan jättää pois tilauksesta ja tällöin maksu palautetaan tilaajalle. 

Kysy erikseen mikäli olet kiinnostunut speed suitista, retrotakista, windjacketista, poolo-paidasta tai naisten pitkähihaisesta T-paidasta.

Toiminnanjohtaja
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
eemeli.kaartinen@ku58.fi