Max Lampinen Suomen Mestari, Atte Nevalalle SM-pronssia – SM 19/22 Tampere

26.8.2023

Moukarin palkintojenjako, valmentaja Tero Lampinen, Juho Suominen, Max Lampinen ja Mikko Huhta Kuva: Markku Huhta

SM-kilpailut jatkuivat Tampereen Ratinan Stadionilla. Lauantaina seuran urheilijat saavuttivat SM-kultaa ja SM-pronssia.

Max Lampinen Kuva:Tero Lampinen

Max Lampinen oli ylivoimainen 19-vuotiaiden moukarinheitossa tuloksella 74,17. Kakkoseksi heitti Piikkiön Kehityksen Juho Suominen. Huomenna kiekon EM-7 Suominen ja moukarin Euroopan Mestari ottavat yhteen kiekonheitossa.

Atte Nevala Kuva:Juha Kylänpää

22-vuotaiden 800 metrillä Atte Nevala juoksi ennätyksellään 1.52,61 SM-pronssia. Junnu Korvenpää oli viides. Helsingin Kisa-Veikkojen Benjamin Lee voitti ja IF VOMin Leonard Markén juoksi SM-hopeaa.

19-vuotiaiden 800 metrillä Joona Heiskanen oli neljäs ja Santtu Heiskanen seitsemäs. Kilpailun voitti 400 metrin aitojen Euroopan Mestari Jere Haapalainen Tampereen Pyrinnöstä.

Wilma Simonen oli 19-vuotiaiden moukarissa 11. Leo Rautiainen hyppäsi 22-vuotiaiden pituudessa sijalle 12. Lauri Mäkinen juoksi 19-vuotaiaiden 100 metrin alkuerissä sadasosan päähän ennätyksestään.

26.8. Tampere, 22- ja 19-v. SM-kilpailut:

M22 800 m (26.8.) 2. erä 3) Atte Nevala (-02) 1.52,61 PB, 5) Junnu Korvenpää (-02) 1.53,10.

M22 Pituus/LJ (26.8.) 12) Leo Rautiainen (-03) 6,33 (-0,2).

M19 100 m Alkuerät (26.8.) 4. erä (+0,5) 7) Lauri Mäkinen (-05) 11,68.

M19 800 m (26.8.) 2. erä 4) Joona Heiskanen (-05) 1.55,92, 7) Santtu Heiskanen (-05) 1.59,81.

M19 Moukari/HT (6,00 kg) (26.8.) 1) Max Lampinen (-04) 74,17.

N19 Moukari/HT (4,00 kg) (26.8.) 11) Wilma Simonen (-05) 38,66.