Kunniakierros Cooper Hiekkaharjussa

20.9.2022

Seuran viides Kunniakierros tapahtuma juostiin aurinkoisessa Hiekkaharjussa.  Vuoden aikana on juostu neljä kertaa Cooperin testi, kolmasti Hiekkaharjussa ja kerran Hakunilassa. Lisäksi yhdessä elokuisessa syntymäpäiväjuoksussa seuran kautta ilmoittautuneet osallistuivat myös ”Kunniakierrokseen”.

KU-58 on toisena vuonna peräkkäin Helsingin piirin paras seura ”Kunniakierros”- keräyksessä. Valtakunnallisesti sijoituksemme on 40, kun viime vuonna olimme 41. Kerätty rahamäärä kuitenkin pieneni viime vuodesta. Into ei pääty tähän, vaan ensi vuonna yritämme taas uudestaan, ja parannamme sekä sijoitusta että keräyssummaa.

Jos jollakulla tai jollakin tutulla henkilöllä tai firmalla on intoa tukea urheiluseuraamme ”Kunniakierroksen” kautta, riittää sähköposti osoitteeseen toimisto.ku58@gmail.com. Viestiin sisältöön nimi, sähköposti ja summa Kunniakierrokselle. Urheilun tukemiseen tarkoitettu lasku on sähköpostissasi ennen kuin huomaatkaan. Yhtiöille lahjoitukset ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Tuloksia:

Jenni Muttonen 3194 m, Tuomas Nupponen 3100 m, Marko Kahilainen 3085 m, Jukka-Pekka Hassinen 2918m, Miida Wasström 2790 m, Jarmo Henttinen 2777 m. Kati Oikarinen oli hengessä mukana, Iina Lohvansuu ilmoittautui, Juha Kylänpää ja Harri Mannermaa olivat järjestämässä.

Kiitos kaikille tämän vuoden Kunniakierroksista!

 

Juha Kylänpää

Kunniakierrospäällikkö

KU-58 & HelSY