KU-58:n kunniakierros aina aurinkoisessa Hiekkaharjussa- Rosellolle kenttäennätys Cooperissa

13.10.2020

Seuran toinen Kunniakierros juostiin hyvähenkisesti 12 tukijan voimin. Kyseessä ei ollut kilpailu, vaan tapahtumassa tuettiin nuorisourheilua laittamalla itsensä haasteeseen.

Pisimmälle Cooperin testissä juoksi 14-vuotias Josue Perez Rosello. Rosello juoksi kaksi viikkoa sitten  maastojuoksun P15 joukkuekultaa Kurikan SM-kilpailuissa Kurikassa. Nuori, aina iloinen Rosello paransi myös seuran kotikentän ikäluokan kenttäennätystä 111 metriä. Ennen juoksua seurakaveri Juhani Pietarinen lupasi vetoapua ja piti lupauksestaan hienosti kiinni, vaikka Rosellon toinen kengännauha aukesikin! Kuvassa kaverukset kisan jälkeen, kättelyn jälkeen käytettiin käsidesiä.

Runners Clubin Jukka-Pekka Hassinen johti Kestävyyskunkku-sarjaa ennen Vantaan maratonia, ja halusi varmistaa sijoituksensa myös kokonaiskilpailussa vuoden lopussa. Hassinen on esimerkillinen KU-58:n tukija yhtiönsä kautta. Hassinen juoksi maratoninkin rasittama kolmen päivän jälkeen kuusikymppisenä yli kolme kilometriä, joka on hatunnoston arvoinen teko.

Martti Näsäkkälä juoksi Vantaan maratonin rasittama alle neljän minuutin kilometrivauhtia 12 minuutin testin ja oli tyytyväinen. Marko Martikainen juoksi lauantain puolimaratonin jälkeen 2909 metriä.

Varttuneemmat Lauri Palva, Jouni Jurmu ja Anssi Pöyry ovat innokkaita kuntoilijoita. Jurmu ja Palva kilpailevat myös Itä-Vantaan maastojuoksuissa joihin voi ilmoittautua täällä 

Lisäksi tapahtumassa oli neljä tukijaa, jotka eivät juosseet Cooperia, mutta tukevat seuraa Kunniakierroksessa.

KU-58 nousi toisella tapahtumalla HelSY:n parhaaksi Kunniakierroksella!

Kunniakierros

Ensi vuonna Kunniakierros uudistuu SUL:n mukaan, hyvä niin, mutta muutama Cooper järjestetään Hiekkaharjussa ensi vuonnakin.

Kiitos kaikille nuorisourheilun tukemisesta!Teksti ja kuvat: Juha KylänpääTulokset:

Josue Perez Rosello
Kenttäurheilijat-583381 metriä
Juhani Pietarinen
Kenttäurheilijat-583287 metriä
Jukka-Pekka Hassinen
Runner's Club3040 metriä
Martti Näsäkkälä
Kenttäurheilijat-583030 metriä
Marko Martikainen
Kenttäurheilijat-582909 metriä
Lauri Palva
Kenttäurheilijat-582886 metriä
Jouni Jurmu
IF Sibbo-Vargarna2706 metriä
Anssi Pöyry
Kenttäurheilijat-582675 metriä