Kirja 65-vuotiaasta Kenttäurheilijat-58:sta etenee

13.12.2021

Hannu Nurmi ja Seppo Martiskainen tutkivat seuran vanhoja tietoja

Seuran hallitus päätti alkuvuodesta kirjaprojektista. Kirja julkaistaan seuran syntymäpäivänä 16.maaliskuuta 2023. Seura täyttää silloin 65 vuotta, mutta ei jää eläkkeelle, vaan vauhti kiihtyy.


Hannu Nurmi ja Seppo Martiskainen historiaa tutkimassa

Kirjan tekoon valittiin toimikunta, johon kuuluvat Juha Kylänpää, Harri Mannermaa, Heikki Mäkinen, Hannu Nurmi ja Kauko Rokala. Kirjoittajaksi pyydettiin ja saatiin Seppo Martiskainen, joka on kirjoittanut useita vastaavia teoksia. Helsingin Kisa-Veikkojen, Helsingin piirin ja Suomen Urheiluliiton historiasta kertovat teokset ovat Martiskaisen käsialaa.

Muutamia kokouksia on pidetty ja käynnissä on tietojenkeruu vaihe. Tässä työssä arvoon arvaamattomaan nousevat erilaiset paperitulosteet, vaikka olisivat vähän kellastuneitakin. Kuvassa Hannu Nurmi ja Seppo Martiskainen tutkivat Nurmen hallussa olevia mappeja. Niissä on lehtileikkeitä, pöytäkirjoja, toimintasuunnitelmia ja – kertomuksia yli 60 vuoden ajalta.

Jos olette kotona siivoamassa vanhoja tietoja, jotka sisältävät seurasta tietoja, malttakaa hetki. Ennen kuin laitatte kierrätykseen, voisimme vielä tarkastaa, jos niissä olisi arvokkaita tietoja, joita vielä kaipaamme. Yhteyttä voi ottaa toimikunnan jäseniin.

 

Juha Kylänpää