KU-58:n Harjoitusryhmiin ilmoittautuminen avoinna

21.5.2019

Kesäkauden harjoitusryhmiin ilmoittautuminen on auki toukokuun loppuun. Yleisurheilukoulujen kesäkausi alkaa koulujen päätyttyä 3.6. Yleisurheilukouluryhmillä on harjoituksia sekä Hiekkaharjun että Hakunilan kentillä.  Jotkut harjoituspäivät on loppunmyyty, mutta kaikista ryhmistä löytyy vielä paikkoja niin Hiekkaharjun kuin Hakunilan ryhmistäkin. Yleisurheilukouluihin voi ilmoittautua joko toistaiseksi tai pelkästään kesäkaudeksi. Tarkemmat ryhmäkuvaukset ryhmien sivustolta tai ilmoittautumislinkeistä.

Alkukauden liikuntaleikkikouluryhmät myytiin loppuun. Tällä hetkellä ilmoittautuminen on avoinna loppukesän ryhmiin, jotka toimivat kesäkuun viimeiseltä viikolta elokuun loppuun. Tervetuloa yleisurheilemaan Kenttäurheilijoihin! 

Ilmoittautumislinkit kesäkauden ryhmiin:

Liikuntaleikkikoulu Hiekkaharju 3-4v

Liikuntaleikkikoulu Hiekkaharju 5-6v

Yleisurheilukoulujen ilmoittautumislinkit suljettu! Ilmoittautumisasioissa ota yhteys nuorisovalmennuspääliikköön. (päivitys 4.6.2019)

Vanhempien juniori-ikäluokkien valmennusryhmiin ilmoittautuminen nuorisovalmennuspäällikön kautta. Muihin valmennusryhmiin voit tutustua harjoitusryhmät -valikosta.

Nuorisovalmennuspäällikkö
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
nuoriso.ku58@gmail.com