Kenttäurheilijat hakee puolipäiväistä juniorivalmentajaa

2.3.2021

Kenttäurheilijat-58 ry hakee puolipäiväistä juniorivalmentajaa

Kenttäurheilijat-58 ry on vantaalainen yleisurheiluseura, jonka päätoimialueena on itäinen Vantaa. Järjestämme harjoitus- ja kilpailutoimintaa junioreille sekä aikuisille kilpa- ja kuntourheilijoille.

Haemme palvelukseemme puolipäiväisesti työskentelevää juniorivalmentajaa. Työnkuva keskittyy vahvasti käytännön valmennukseen, jota on vähintään 12 tuntia viikossa. Lisäksi työhön voi sisältyä valmennusta kilpailuissa, tapahtuman järjestelyitä tai tiedotukseen liittyviä tehtäviä. Viikoittainen työaika on 20 tuntia. Työ on pääasiassa iltatyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan koulutus ja työkokemus huomioon ottaen. 

Tehtävä on määräaikainen kestäen ulkoharjoituskauden 2021 toukokuusta syyskuun loppuun, sisältäen option jatkosta seuraavalle sisäharjoituskaudelle. Tehtävään sisältyy koeaika. Valmennustyö tapahtuu Hiekkaharjun ja Hakunilan urheilukentillä Vantaalla, soveltuvilta osin työtä voi tehdä etänä.

Odotamme hakijalta valmiutta toimia valmentajana eri ikäluokkien yleisurheilukouluissa ja harjoitusryhmissä sekä kykyä hoitaa nuorisovalmennuspäällikön loma-aikojen sijaisuuksia. Aiempi kokemus yleisurheiluvalmennuksesta on välttämätön. Rikostaustaote vaaditaan esitettäväksi tehtävään valittavalta, koska tehtävä sisältää työskentelyä lasten parissa.

Jätä vapaamuotoiset hakemukset 15.3.2021 mennessä sähköpostitse nuoriso.ku58@gmail.com

Tiedustelut nuorisovalmennuspäällikkö Eemeli Kaartinen: 045 160 0541, nuoriso.ku58@gmail.com