Jäsenrekisteri siirtyy Yleisurheilurekisteristä Suomisporttiin

14.8.2023

Kenttäurheilijat-58 ry:n jäsenrekisteri siirtyy yleisurheilurekisteristä Olympiakomitean hallinnoimaan Suomisportiin. Suomen Urheiluliiton tarjoaman yleisurheilurekisterin ylläpito ajetaan alas. Jäsenrekisterin siirto toteutetaan elo-syyskuun aikana. Jäsenten tulee tehdä tarvittavat toimenpiteet syyskuun loppuun mennessä. Luethan koko tiedotteen huolellisesti. 


Jäsenen tulee itse luoda "sporttitili"

Jäsenten kaikissa jäsenluokissa ja harjoitusryhmissä tulee omatoimisesti rekisteröityä Suomisportin käyttäjäksi ja liittyä omaa jäsenluokkaa tai harjoitusryhmää vastaavaan ryhmään alla olevien linkkien kautta. Lasten kohdalla huoltajan tulee luoda ensin oma sporttitili ja sitten lisätä lapsi oman tilin alaisuuteen huollettavakseen. 

Jos olet jo rekisteröitynyt Suomisportin käyttäjäksi, liittyminen käy helposti parilla klikkauksella. Jos et ole vielä Suomisportin käyttäjä, linkkiä klikkaamalla järjestelmä ohjaa samalla rekisteröitymään Suomisportin käyttäjäksi. Suomisportin asiakaspalvelu osaa tarjota parhaan avun, mikäli ilmenee ongelmia nimenomaan sporttitilin luomisessa. Katso kuitenkin ensin Suomisportin ohjesivu palveluun rekisteröitymisestä. 

Seuran puolesta emme pysty siirtämään jäsenistöä Yleisurheilurekisteristä Suomisportiin, koska Suomisportiin rekisteröityminen perustuu henkilötunnukseen, eikä seura kerää henkilötunnuksia jäseniltään. 


Harrastajat harjoitusryhmissä

Liity ryhmäsi jäseneksi seuraavien linkkien kautta:

Kun olet liittynyt omaan harjoitusryhmääsi, ei ole enää tarpeen erikseen liittyä alempana oleviin jäsenluokkiin. Korson yleisurheilukoululaisilta ja kesäkauden liikuntaleikkikoululaisilta ei vaadita toimenpiteitä. Sisäharjoituskauden liikuntaleikkikoulujen ilmoittautuminen avataan elokuun aikana Suomisportiin.


Jäsenluokat jäsen, juniorijäsen, kuntoilijajäsen, urheilijajäsen

Liity omaa jäsenyysluokkaasi vastaavan linkin kautta. Liittymispyynnöt tulevat Suomisporttiin seuran pääkäyttäjien hyväksyttäväksi. Jäsenyys tulee näkyviin omaan sporttitiliin kohtaan "jäsenyydet", kun liittymispyyntö on hyväksytty. 

Oman sporttitilisi kautta saat esille myös seuran jäsenkortin. Kuva jäsenkortista oikealla.

Laskutus, ryhmäviestintä ja ilmoittautumiset siirtyvät Suomisportiin, mobiilisovellus helpottaa käyttöä

Kaikki seuran jäsenhallinnan työkalut toimivat jatkossa Suomisportin kautta. Ryhmäviestit, ilmoittautumiset harjoitusryhmiin ja laskutus siirtyvät Suomisportin kautta hoidettavaksi. Aiemmin jo 2021 syksyllä lisenssien hankinta siirtyi Suomisportiin. 

Suosittelemme Suomisport mobiilisovelluksen käyttöönottoa. Suomisportia voi käyttää myös pelkästään selainversiona, mutta maksujen hoitamisen kannalta mobiilisovellus on näppärin. Sovellus ilmoittaa uusista maksuista ja ne ovat helposti löydettävissä. Selainversiossa löydät maksut oman Sporttitilisi etusivulta ylävalikosta kohdasta "maksut". 

Maksut -kohta oman sporttitilin ylävalikossa keskellä ympyröitynä.

Jäsenrekisterin siirto palvelusta toiseen on iso urakka. Hoidathan siinä oman osasi syyskuun loppuun mennessä! Tarvittaessa älä epäröi pyytää neuvoa. Voimme myös järjestää  seuran toimistolla jäsenistölle uuden palvelun käytön opastusta. 

Toiminnanjohtaja
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
eemeli.kaartinen@ku58.fi

Nuorisopäällikkö
Kia Oilinki
040 1281518
kia.oilinki@ku58.fi