Jäsenrekisteri siirtyy Yleisurheilurekisteristä Suomisporttiin

14.8.2023

Kenttäurheilijat-58 ry:n jäsenrekisteri on siirtynyt yleisurheilurekisteristä Olympiakomitean hallinnoimaan Suomisportiin. Suomen Urheiluliiton tarjoaman yleisurheilurekisterin ylläpito on ajettu alas. 


Jäsenen tulee itse luoda "sporttitili"

Jäsenten kaikissa jäsenluokissa ja harjoitusryhmissä tulee omatoimisesti rekisteröityä Suomisportin käyttäjäksi ja liittyä omaa jäsenluokkaa tai harjoitusryhmää vastaavaan ryhmään. Lasten kohdalla huoltajan tulee luoda ensin oma sporttitili ja sitten lisätä lapsi oman tilin alaisuuteen huollettavakseen. 

Jos olet jo rekisteröitynyt Suomisportin käyttäjäksi, liittyminen käy helposti parilla klikkauksella. Jos et ole vielä Suomisportin käyttäjä, linkkiä klikkaamalla järjestelmä ohjaa samalla rekisteröitymään Suomisportin käyttäjäksi. Suomisportin asiakaspalvelu osaa tarjota parhaan avun, mikäli ilmenee ongelmia nimenomaan sporttitilin luomisessa. Katso kuitenkin ensin Suomisportin ohjesivu palveluun rekisteröitymisestä. 

Seuran puolesta emme pysty siirtämään jäsenistöä Yleisurheilurekisteristä Suomisportiin, koska Suomisportiin rekisteröityminen perustuu henkilötunnukseen, eikä seura kerää henkilötunnuksia jäseniltään. 

Jäsenluokat jäsen, juniorijäsen, kuntoilijajäsen, urheilijajäsen

Liity omaa jäsenyysluokkaasi vastaavan linkin kautta. Liittymispyynnöt tulevat Suomisporttiin seuran pääkäyttäjien hyväksyttäväksi. Jäsenyys tulee näkyviin omaan sporttitiliin kohtaan "jäsenyydet", kun liittymispyyntö on hyväksytty. 

Sinun ei tarvitse erikseen liittyä seuran jäseneksi yllä olevien linkkien kautta, jos kuulut jo seuran kuukausimaksullisiin harjoitusryhmiin. 

Oman sporttitilisi kautta saat esille myös seuran jäsenkortin. Kuva jäsenkortista oikealla.

Laskutus, ryhmäviestintä ja ilmoittautumiset siirtyvät Suomisportiin, mobiilisovellus helpottaa käyttöä

Kaikki seuran jäsenhallinnan työkalut toimivat Suomisportin kautta. Ryhmäviestit, ilmoittautumiset harjoitusryhmiin ja laskutus ovat siirtyneet Suomisportin kautta hoidettavaksi. Aiemmin jo 2021 syksyllä lisenssien hankinta siirtyi Suomisportiin. 

Suosittelemme Suomisport mobiilisovelluksen käyttöönottoa. Suomisportia voi käyttää myös pelkästään selainversiona, mutta maksujen hoitamisen ja viestien vastaanottamisen kannalta mobiilisovellus on näppärin. Sovellus ilmoittaa uusista maksuista ja ne ovat helposti löydettävissä. Selainversiossa löydät maksut oman Sporttitilisi etusivulta ylävalikosta kohdasta "maksut". Jos maksu on osoitettu huollettavallesi, siirry hänen sporttitiliin. 

Maksut -kohta oman sporttitilin ylävalikossa keskellä ympyröitynä.

Suomisportissa luodut maksut eivät ole varsinaisesti laskuja perinteisessä mielessä. Niihin ei liity viitenumeroa eikä niitä makseta suoraan seuran tilille, vaan Svea Ekonomi tilittää seuralle Suomisportin kautta suoritetut maksut. Suomisportissa luodut maksut voi maksaa vain Suomisportin kautta. Jos sinulla on erityinen tarve normaalille laskulle, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan. 


Päivitetty 28.12.2023

Toiminnanjohtaja
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
eemeli.kaartinen@ku58.fi

Nuorisopäällikkö
Kia Oilinki
040 1281518
kia.oilinki@ku58.fi