Jäsenmaksut laskutettu

18.3.2019

Normaalijäsenmaksut, juniorijäsenmaksut ja perhejäsenmaksut on laskutettu. Mikäli olet odottanut laskua mutta et ole saanut, tarkista sähköpostin asetukset.

Seuran jäsenmaksulaskut on lähetetty helmi-maaliskuun aikana. Jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenrekisterin tietojen perusteella sähköpostitse. Mikäli olet odottanut jäsenmaksulaskua mutta et ole sellaista saanut, tarkasta ensimmäisenä ettei sähköpostisi ole suodattanut jäsenmaksulaskun sisältävää viestiä roska- tai mainospostin joukkoon. Toinen mahdollinen syy on, että sähköpostiosoitteesi on vaihtunut tai jäsenrekisteristämme puuttuu sähköpostiosoite kokonaan. Tarvittaessa ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikkö Eemeli Kaartiseen jäsenmaksulaskuasioiden selvittämiseksi. Ilmoita myös jos yhteystietosi on syytä päivittää jäsenrekisteriin tai haluat laskun toimitettavan muulla tavoin kuin sähköpostilla.  

Kuukausimaksullisessa harjoitustoiminnassa mukana olevat juniorit eivät saa jäsenmaksulaskua. Myöskään kunniajäsenille ei lähetetä jäsenmaksulaskuja. 

Nuorisovalmennuspäällikkö
Eemeli Kaartinen
045 160 0541
nuoriso.ku58@gmail.com