Nonamen club shop auki, myös hupparit tilattavissa

25.2.2023

Saara, Miida ja Tarja yllään Cottover-hupparit

Nonamen club shop on auki 7.3.2023 asti, minka kautta pääset tekemään seuravaatetilauksen. Nyt tilattavat vaatteet toimitetaan arviolta 9.5. Tee tilaus alla olevien ohjeiden mukaan. 

Mene osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla verkkokaupan etusivulla olevia ohjeita.
2. Kun olet luonut oman tilin voit kirjautua clubshoppiin. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, oma salasana ja seuran salasana. Seuran koodi: 00064KU . 
3.  Kirjauduttuasi voit lisätä osoitetiedot ja tarvittaessa päivittää tietojasi.
4. Vasemmassa yläkulmassa on kohta "tuotteet".  Siitä klikkaammalla pääset seuran clubshoppiin, josta näet tilauserässä saatavilla olevat tuotteet. Valitsemasi haluamasi vaatteet ja lisää ostoskoriin. 
5. Valittuasi haluamasi tuotteet, siirry maksuvaiheeseen, josta voit valita haluamasi maksutavan; verkkopankkimaksu, kortti tai Klarna-lasku. Clubshop järjestelmässä tilaus pitää maksaa heti, jotta tilaus vahvistuu. 
6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. 

Maaliskuun tilauserän arvioitu toimitusaika on 9.5.2023. Jätä tilauksesi viimeistään 7.3.2023. 

Tuotteiden saavuttua ne ovat noudettavissa harjoitusten yhteydessä tai seuran toimistolta erikseen sovittavina aikoina. Tuotteiden saapumisesta ei ilmoiteta henkilökohtaisesti, vaan asiasta julkaistaan yleinen tiedote. 

Mikäli jonkun tuotteen minimitilausmäärä ei toteudu, se voidaan jättää pois tilauksesta ja tällöin maksu palautetaan tilaajalle. 

Hupparitilaus

Hupparit ovat jälleen tilattavissa. Ne tilataan erillisellä tilauslomakkella, joka löytyy sivun alaosasta. Hupparit ovat vastaavia kuin aiemmin tilatut. Ne ovat väriltään keltaisia, joihin painetaan seuran logo rintakuvana ja selkään 58 "pelinumero" seuran T-paitojen tapaan. 

Hupparit ovat Cottover -merkkisiä. Cottover-huppari on hyvälaatuinen huppari, jota on saatavilla sekä miesten että naisten malleina. Toimittaja kuvaili Cottover-hupparia hieman keskivertohupparia niukemmin mitoitetuksi. Tutustu liitteenä oleviin kokotaulukkoon ja tuote-esittelyyn.  Huppareista ei ole saatavilla sovituskappaleita. 

  • Cottover-huppari, aikuiset 60€

Miesten koot: S-XXXXL

Naisten koot: XS-XXL

Senttikokoja ei saatavilla. 

Huppareiden tilausaika on avoinna 7.3 asti. Hupparit toimitetaan eri yhteydessä kuin Nonamen clubshopin tilaukset. Tilausten arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa tilausajan päättymisestä. Tilaukset jaetaan harjoitusten yhteydessä tai noudetaan seuran toimistolta. Hupparit laskutetaan kun tilaus on toimitettu. 

Jätä hupparitilaus tämän linkin kautta.