Hupparitilaus auki

25.4.2021

Fruit of the loom lasten huppari.

Nuorison toiveesta teetämme hupparin seuran vaatemallistoon. Hupparit ovat väriltään keltaisia, joihin painetaan seuran logo rintakuvana ja selkään 58 "pelinumero" seuran T-paitojen tapaan. Aikuisten hupparit ovat Cottover -merkkisiä ja senttikokoiset hupparit Fruit of loomin tuotantoa. Aikuisten ja lasten hupparit tulevat eri valmistajilta, koska yhdeltäkään valmistajalta ei ole saatavilla sopivan väristä hupparia sekä aikuisten että lasten koossa. 

Hupparin lopullinen myyntihinta koostuu hupparin tilaushinnasta ja painatuskuluista, jotka arviolta ovat 15-20€ per huppari. 

  • Cottover-huppari, aikuiset 42€ + (painatus 15-20€)
  • Fruit of the loom huppari, lapset 19,90€  + (painatus 15-20€)

Cottover-huppari on hyvälaatuinen huppari, jota on saatavilla sekä miesten että naisten malleina. Toimittaja kuvaili Cottover-hupparia hieman keskivertohupparia niukemmin mitoitetuksi. Tutustu liitteenä oleviin kokotaulukkoon ja tuote-esittelyyn. Fruit of the loom -huppari on peruslaatuinen huppari lapsille. Alla on kuva Fruit of the loomin kokotaulukosta ja tuotetiedoista. Huppareista ei ole saatavilla sovituskappaleita. 

Tilausaika on avoinna 2.5 asti. Tilausten arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa tilausajan päättymisestä. Tilaukset jaetaan harjoitusten yhteydessä tai noudetaan seuran toimistolta. Hupparit laskutetaan kun tilaus on toimitettu. 

Jätä tilaus tämän linkin kautta.

Fruit of the loom lasten hupparin kokotaulukko.
Fruit of the loom hupparin tuotetiedot.