Heiskaselle SM-pronssia 19-vuotiaiden 1500 metriltä – Lauantaina SM-kisoja Leppävirralla, Tampereella ja Torniossa

26.8.2023

Joona Heiskanen

Tampereen 19- ja 22-vuotiaiden SM-kilpailut alkoivat perjantaina Ratinan Stadionilla. Avauspäivänä seuran urheilijoita oli 400 ja 1500 metrillä.

Joona Heiskanen juoksi SM-pronssia 19-vuotisten 1500 metrillä ajalla 4.03,74. Kilpailun voitti Mikkelin Kilpa-Veikkojen Veikko Korpikallio ja toinen oli Helsingin Kisa-Veikkojen Oliver Asikainen. Santtu Heiskanen oli seitsemäs.

Rasmus Krogell

22-vuotiaissa paras sijoitus oli perjantaina seitsemäs peräti kaksi kertaa. Rasmus Krogell juoksi 1500 metrillä seitsemänneksi ennätyksellään 4.02,81. Kilpailun voitti Turun Urheiluliiton Mustafe Muuse ennen Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Eemil Helanderia. Vieremän Koiton kuuluisa Cooper-juoksija Mikko Kauppinen oli kolmas.

Atte Nevala

400 metrillä Atte Nevala oli kuuman erän kuudes ja kokonaiskilpailun seitsemäs ajalla 49,79. Junnu Korvenpää oli kokonaistuloksissa 15.

SM-kilpailut jatkuvat sunnuntaihin Tampereella.

Lauantaina kilpaillaan SM-tasolla myös SAUL:n maantiekympillä Torniossa ja Parayleisurheilun SM-kisoissa Leppävirralla. SM-mitaleita on odotettavissa kolmelta paikkakunnalta.

25.8.-27.8. Tampere, 22- ja 19-v. SM-kilpailut:

M22 400 m (25.8.) 2. erä 6) Atte Nevala (-02) 49,79, 8) Junnu Korvenpää (-02) 51,28.

M22 1500 m (25.8.) 7) Rasmus Krogell (-02) 4.02,81 PB.

M19 1500 m (25.8.) 3) Joona Heiskanen (-05) 4.03,74, 7) Santtu Heiskanen (-05) 4.09,37.