Harrin juhlajuoksu 27.heinäkuuta 2019- Tulokset julkaistu

2.7.2019

Syntymäpäiväsankari Harri Mannermaa.

Harri Mannermaa järjestää 60-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi lauantaina 27.heinäkuuta juoksutapahtuman Vantaalla hienossa jokimaisemassa hyvin tasaisella reitillä.

Harri Mannermaa on urheilumies henkeen ja vereen. Niin kilpailijana kuin organisoijana saavutukset ovat huippuluokkaa. Vantaan Maraton täyttää tänä vuonna myös pyöreitä, kymmenen vuotta vähemmän kuin Harri. Hän on johtanut tätä nuorukaista 90-luvulta lähtien kun tapahtuma siirtyi Korsosta Tikkurilaan. Vantaan Maraton on tänä päivänä Suomen suurimpien, nopeimpien maratonien joukossa, jonka tunnelmaa kiitellään ja sinne palataan vuosi toisensa jälkeen. Toinen Harrin luomus on testijuoksusarja, josta on kasvanut käsite, Aktia-maantiejuoksucup. Viiden osakilpailun maantiecup on nykyisin Suomen suurin talvijuoksusarja. Sotungin tarkoin mitatun maantiekympin tai vitosen ovat juosseet lähes kaikki 2000-luvun suomalaiset kestävyysjuoksijat. Kenttäurheilijat-58:n puheenjohtajana hän toimi 15 vuotta, ja jatkaa edelleen aktiivitoimitsijana. Omalla kilpailu-urallaan hän saavutti SM-hopeaa maratonilla. Maratonennätys on 2.20,21 vuodelta 1987. 

Harrin kutsu heinäkuun viimeiseksi lauantaiksi:

”Moi kaverit! Jokaiselle meistä tuota ikää kertyy. Ja kun tänä vuonna itsellekin tulee pyöreitä, niin ajattelin järjestää juhlat juoksun merkeissä. Lauantaina 27.7.2019 juostaan kuvan osoittamalla alueella Tikkurilassa Harrin Juhlajuoksu. Tarjoan kaikille kakkukahvit ja salaattiruokaa juoksun jälkeen.”

Päämatkana on Kymppi, mutta mausteena on myös Maraton ja 4km:n hölkkä tai kävely oman mielen mukaan. Jokaiselle maalintulleelle myös ainutkertainen osallistumismitali. Juoksun jälkeen on muutama tunti varattu yhteiseen seurusteluun.

Lahjoja minulle ei tarvitse erikseen tuoda. Ainoa lahja on osallistumismaksu, joka on kaikille 30€ matkasta riippumatta. Lahjoitan tapahtuman tuoton kokonaisuudessaan paikallisen nuorisourheilun tukemiseen.”

Juoksu kulkee 95%:sti hiekkateitä Keravanjoen rannoilla. Lähtö- la maalipaikat sekä tarvittavat tilat sijaitsevat Tikkurila Oyj:n läheisyydessä (kartalla 2km:n kohdilla). Osoite kisapaikalle on Kuninkaalantie 1 01300 Vantaa.

Alustava aikataulu :

klo 10.00 Maratonin lähtö

klo 14.00 Kympin ja hölkän/kävelyn lähtö

klo 16.00 Palkintojenjako ja yhteistä aikaa aina klo 19 saakka, jos porukalla on kiinnostusta.

Ilmoittautumislinkki tämän jutun lopussa. Se on myös Kenttäurheilijat -58:n sivuille ja tapahtumina facebook -sivuille. Jos muuten vaan haluat osallistua tähän "synttäri" tapahtumaan ja "lahjaan", sen voit tehdä ilmoittautumislinkin kautta. Tapahtumaan vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, että pystyn varaamaan evästä riittävästi kaikille. Toimitsijanakin on aina mukava toimia, varsinkin hyväntuulisessa synttäritapahtumassa.

Vietetään yhdessä mukava hetki!

Ilmoittautumislinkki:

https://ku58.tapahtumiin.fi/fi/nc/evtr/5d07df3532567b0d748b456f

Maraton tulokset
Kympin tulokset
4km tulokset