Hahto, Korpi ja Tilander aluemestareiksi Tuusulassa

30.7.2021

Tero Korpi Kuva: Juha Kylänpää

Eteläisen ja Kaakkoisen alueen mestaruuskilpailuiden toisena päivänä seuraan tuli kolme aluemestaruutta.

Tero Korpi oli ylivoimainen ennätyksellään 15-vuotaiden 2000 metrillä. Korpi johti juoksua 2800 metriä, alussa kärjessä kävi seurakaveri Ville Korhonen, joka juoksi myös hienosti pronssille.

-        Seuraava kisa on Kokkolan 2000 metriä, jossa tavoitteena kuuden minuutin alitus ja SM-mitali, Korpi kertoi maalissa.

Vili Hahto voitti 14-vuotaiden 300 metriä ennätyksellään. Hahto oli kilpailuiden tuplamestari, voittaen keskiviikkona myös 800 metriä.

Niko Tilander Kuva: Juha Kylänpää

Niko Tilander voitti 14-vuotiaiden kolmiloikan tuloksella 10,22 ja rikkoi samalla SM-kilpailuiden A-rajan, ja sai osanotto-oikeuden Kokkolan SM-kilpailuihin. Tulos on luonnollisesti Tilanderin ennätys.

Emma Simonen oli 14-vuotiaiden kolmiloikassa kuudes tuloksella 9,97, mikä myös oli SM-kilpailuiden A-rajan rikkova tulos.