Hahto ja Puiro aluemestareiksi, Tilanderille pronssia Tuusulassa

29.7.2021

Vili Hahto Kuva: Juha Kylänpää

Hyrylän aluemestaruuskilpailuiden ensimmäisenä päivänä Vili Hahto juoksi ennätyksellään 2.13,69 14-vuotaiden aluemestariksi. Hahto juoksi rohkeasti, johti kilpailua lähdöstä maaliin. Toisen kierroksen takasuoralla Hahto lisäsi vauhtia, ja muut jäivät selvästi. Hahto paransi viime viikolla Savonlinnassa juoksemaansa ennätystään muutamalla sadasosalla soolojuoksulla.

Sara Puiro SM-mitalin kanssa Lapualla. Tuleeko Kokkolasta myös mitali? Kuva: Pia Puiro

Sara Puiro käveli samalla taktiikalla 15-vuotaiden aluemestariksi. Matkalla toki poikien mestari ohitti Puiron, mutta muuten Puiro käveli yksin mestaruuteen. Puiro jäi muutaman sekunnin ennätyksestään.

Niko Tilander hyppäsi korkeudessa 14-vuotiaiden aluemestaruuspronssia tuloksella 145. Aluemestaruuspronssi jaettiin lajuissa kolmen kilpailijan kesken. Tilander metsästi SM-kisarajoja myös 100 metrillä ja pituudessa.

Ville Korhonen oli 15-vuotiaiden 800 metrillä neljäs.

Hyrylässä kilpailtiin Eteläisen ja Kaakkoisen alueen mestaruuksista. Ikäluokan Suomen mestaruuksista kilpaillaan 6.-8. elokuuta Kokkolassa.

Kalevan Kisoihin tähtäävistä urheilijoistamme Elias Jrad, Anne-Mari Lehtiö ja Petri Lemmetyinen kilpailivat tiistaina Häme Gamesissa Riihimäellä.

Kalevan Kisat kilpaillaan Tampereella 26.-29. elokuuta.