AM- ja pm-kävelyt – Larvala aluemestariksi – Lahtiselle pm-hopeaa

4.6.2023

Aluemestari Hilma Larvala ja hopeamitalisti Lilli Ahola

Sunnuntaina Leppävaarassa käveltiin alue- ja piirinmestaruuksista Espoo Kävelyiden yhteydessä. Alue- ja piirikisat olivat tällä kertaa avoimet. Kilpailureitti on sama, jossa kilpaillaan 22-vuotiaiden EM-kisoissa heinäkuussa. Reitillä oli vielä tietöitä, mutta reitti oli nopea. Useita henkilökohtaisia ennätyksiä syntyi todella monta.

Seurasta mukana oli kaksi kävelijää. Hilma Larvala käveli 15-vuotiaiden aluemestariksi ylivoimaisesti kolmella kilometrillä ajalla 17.00. Hämeenlinnan Tarmon Lilli Ahola käveli AM-hopeaa ajalla 18.30. Vantaan Salamien Elina Vakkilainen oli kolmas ajalla 18.24.

P9 palkintojenjako. Lauri Lahtinen, Alvar Waltari ja Aamos Isokoski

Lauri Lahtinen käveli piirimestaruushopeaa 9-vuotiaiden kilometrin tiekävelyssä. Lahtisen aika oli 6.30. Piirinmestariksi käveli Espoon Tapioiden Alvar Waltari ajalla 6.25. Todella tiukkaa siis oli taistelu piirinmestaruudesta. Kolmas oli Pakilan Vedon Aamos Isokoski ajalla 7.26.

Espoon kävelyissä käveltiin teknisesti puhtaasti. DQ-merkintöjä ei tullut

Maantiekävelyiden nuoremmissa sarjoissa ei tilastoida alle kolmen kilometrin matkoja kansallisesti. Seuraennätyksiin ne tilastoidaan tarkoin tästä lähtien. Onnittelut Hilma ja Lauri uusista seuraennätyksistä.

Leppävaarassa näkyivät jo reilun kuukauden päästä alkavat U23 EM-kilpailut.

Kameleonten-halli

Kameleonten- halli loisti uutuuttaan ulospäin. Sisälle en ehtinyt. Halli toimii EM-kilpailuiden kisakeskuksena.

Leppävaaran kaarre

Kaarteissa näkyivät uuden Mondo-pinnoitteen uudet siniset sävyt.

Loppusuora odottaa tiukkoja taisteluita

Loppusuoralla sinisävyt näyttivät hienoilta. Valonheittimet ovat uusia, nyt niihinkin saadaan nyt varmasti virtaa, voi olla näyttäviä iltakisoja ja hiihtoja pimeämpään aikaan. Uudistettu tulostaulukin odottaa EM-kisoja.

Espoo Kävelyt olivat esikisa U23 EM-kävelyille. Ensi sunnuntaina, 11.kesäkuuta Espoo Liikkuu- kisat kertovat kentän toimivuuden. Sitä ennen KU-58:n urheilijat ja toimitsijat osallistuvat suurin joukoin Kauko Rokalan muistokisoihin lauantaina 10.kesäkuuta. Kilpailuihin voi ilmoittautua vielä maanataina ennakkoon. Toimitsijoiden ilmoittautuminen on auki perjantaihin. 


Juha Kylänpää