Aikuisurheilun SM-kilpailut Mikkelissä 29.7-1.8

29.7.2021

Yli 30-vuotaiden SM-kilpailut käydään Mikkelissä tulevana viikonloppuna alkaen tänään torstaina.

Seurasta on mukana toistakymmentä kilpailijaa. Kisaveikkauksena voidaan todeta, että ilman SM-mitalia ei Mikkelissä jäädä. Tällä kertaa en tee laajaa ennustetta, vaan pyrin raportoimaan kisapaikalta mahdollisuuksien mukaan. Olen Mikkelissä SAUL:n mediatiimissä perjantaista sunnuntaihin.

Jukka-Pekka Hassinen Kuva:Juha Kylänpää

Muutama poiminta kuitenkin:

Jukka Pekka Hassisen lajivalikoima on tutun laaja 60-vuotiaissa, 1500 m, 2000 m ej, 300 m aj ja seiväshyppy. Seiväshypyssä KU-58:a edustaa myös Tero Kuparinen. Kilpailuun osallistuu myös Kimmo Pallonen, olympiavitonen Los Angelesista 1984.

Jaana Tilus (vas.) ja Sanna Kullberg (kesk.) kilpailevat Mikkelissä. Sari Juuti oli Jyväskylän SM-viestin kultajoukkueessa, mutta ei kilpaile Mikkelissä

Sanna Kullberg juoksee 1500 ja 5000 metriä Mikkelissä 45-vuotiaiden sarjassa. 1500 metrillä juoksee myös Jaana Tilus, joka tänä keväänä osallistui ensimmäisiin SM-kilpailuihinsa.

Heittolajeissa vahvin valttimme on Anssi Hirvikoski, joka antaa moukarille ja painolle kyytiä 40-vuotiaissa Mikkelissä.

10000 metrin juoksussa seura on perinteisesti ollut vahva. Tänäkin vuonna mitalia hamuavat edellisvuosina SM-mitalin saaneista mm. Jukka Ahokas, Petri Juuti, Tomi Kanto ja Tuomas Nupponen eri ikäluokissa.

Kaikille aikuisurheilijoille tsemppiä Mikkeliin!


Kisasivut


Juha Kylänpää