Aikuisurheiluliiton SM-kilpailut Turussa- Tomi Kannolle, Laura Manniselle ja Tuomas Nupposelle Suomen Mestaruus.

13.8.2019

Kenttäurheilijat-58 saavutti Turussa SAUL:n SM-kilpailuissa yhdeksän mitalia, joista kolme oli kultaisia. Suomen mestaruuteen juoksi miesten 45-vuotiaiden 3000 metrin esteissä juoksi Tomi Kanto. Naisten 45-vuotiaden sarjan vitosella Laura Manninen juoksi mestariksi jääden vain muutamia sekunteja omissa nimissään olevista ikäluokan Suomen ennätyksestä. Kolmannen mestaruuden seuralle juoksi M45 kympillä Tuomas Nupponen. Nupposen mestaruuden arvoa nostaa se, että Harrin juhlajuoksun helteessä hän juoksi maratonin varsin vauhdikkaasti. Nupposen voittamassa juoksussa KU-58 sai toisenkin mitalin, kun Jukka Ahokas juoksi pronssille.

Kaksi SM-hopeaa saavutti Teemu Puustinen kolmikymppisten kympillä ja vitosella. Sanna Kullberg juoksi N40 5000 metrillä hopeaa monen SAUL-mitalinsa seuraksi. Nelikymppisten miesten kympillä Petri Juuti juoksi hopealle, häntä säesti juoksussa Martti Näsäkkälä viidennellä sijallaan.

Pronssille Ahokkaan lisäksi juoksi viisikymppisten miesten 800 metrillä Juhani Konu. Hän oli myös viides tonnivitosella.

Kuusivitosissa miehissä Eino Lindholm oli kiekossa seitsemäs ja kuulassa hän oli yhdestoista.

Jarmo Viitanen oli 55-vuotiaiden 5000 metrillä kahdeksas ja tonnivitosella 11.

SAUL-maljaan mukavasti pisteitä Turusta Vantaalle.