Aikuisurheilijoiden SM-puolimaraton Helsingissä sunnuntaina- KU-58:lla eniten joukkueita

23.10.2021

Jyväskylän SM-viesteissä seura pääsi SM-kultien makuun

SM-puolimaraton juostaan Helsinki Spring Marathonin yhteydessä. KU-58:lla peräti viisi joukkuetta mukana. Odotettavissa on myös henkilökohtaisia SM-mitaleja, sillä mukana on 17 kilpailijaa eri sarjoissa.

Laura Manninen on mukana 45-vuotiaissa ja on ylivoimainen ennakkosuosikki. Ikäluokan joukkue on myös ehdoton ennakkosuosikki.

Miehissä on taktikointia joukkuekilpailussa. 55-vuotiaiden Timo Paasonen on ilmoitettu sekä 40-, että 50-vuotaiden joukkueeseen. Kummassa joukkueessa Paasonen juoksee, päätetään vasta kisapäivänä. Joukkuekilpailun monivivahteiset säännöt antavat mahdollisuuden taktikointiin. Miehetkään eivät jää ilman henkilökohtaista mitalia Pukinmäessä.

Seuran urheilijoista eniten SAUL:n SM-mitaleita on tällä kaudella Jukka-Pekka Hassisella ja Sanna Kullbergilla, peräti seitsemän. Paljonko niitä on sunnuntaina? Molemmilla on mahdollisuus kahteen lisämitaliin sunnuntaina.

Seuran aikuisurheilu on kehittynyt kuluvalla kaudella huomattavasti. Erityisesti joukkuekilpailut ja viestit on otettu tänä vuonna tosissaan. Olemme kahdeksanneksi paras aikuisurheiluseura maassamme, kun mitataan SAUL-malja pisteitä.

Miesten joukkueet:

M40 (Marko Savolainen M40, Petri Juuti M40 Teemu Planting M45, Timo Paasonen M55)

M50 (Marko Kahilainen M50, Jussi Ahdinkallio M50, Tuomas Nupponen M50, Timo Paasonen M55 )

M60 (Jarmo Viitanen M60, Jukka-Pekka Hassinen M60, Lauri Palva M60 Jari Sainio M60)

Naisten joukkueet :

N30 (Satu Uuttu N30, Leena Mäkäräinen N30, Julia Venesmaa N35)

N45 (Laura Manninen N45, Sanna Kullberg N45, Elina Arokannas N45, Sari Peltonen N50)


Juha Kylänpää