Kilpailuohjeet

Eräjaot ja jatkoonpääsy: 100 ja 60 metrillä juostaan alkuerät ja finaali. Sarjoissa joissa on enintään 8 ilmoittautunutta, juostaan kilpailu suoraan finaalina. Jos sarjoissa joihin on suunniteltu alkuerät, varmistusajan päätyttyä osallistujia on 8 tai vähemmän, juostaan kilpailu suoraan finaalina alkuerien paikalla.  Jatkoonpääsykaaviot päivitetään lajikohtaisesti live-tulospalveluun. 

300 metrillä ja sitä pidemmillä matkoilla kilpailut juostaan suoraan loppukilpailuna. Myös pika-aidat juostaan suoraan loppukilpailuna ilmoittautumismääristä johtuen. 

Kenttälajien karsinnat ja eteneminen jatkokierroksille: Kenttälajeissa ei järjestetä karsintoja. Loppukilpailussa kahdeksan parasta kilpailijaa etenee kolmelle viimeiselle kierrokselle. 

Pituuden ja kolmiloikan hyppypääty valitaan olosuhteiden mukaan. 

Osanoton varmistus: HUOM: Joudumme muuttamaan suunniteltua varmistuskäytäntöä. Tuloslistan verkkovarmistus ei toimi luotettavasti koululaiskilpailusta ja siksi joudumme ottamaan verkkovarmistuksen pois käytöstä. Osanoton varmistukset tehdään kilpailupaikalla varmistuslistoille, jotka sijaitsevat maalilinjan tuntumassa olevan varastorakennuksen seinällä. Varmistukset tehdään vain ratalajeihin, kenttälajeissa varmistuksia ei tehdä lainkaan. Samalla varmistusaika lyhennetään 60 minuuttiin ennen lajin alkua. Varmistuslistat tulevat saataville klo 9.30 mennessä. 

Kokoontumispaikka: Kilpailussa ei ole käytössä kokoontumispaikkaa. Urheilijat voivat siirtyä omatoimisesti kentälle alkuveryttelemään. Kilpailujoiden nimenhuuto suoritetaan ennen lajin alkua suorituspaikalla. 

Kilpailukanslia: Kilpailukanslia sijaitsee maaliviivan tuntumassa olevassa keltaisessa puurakennuksessa. 

Numerolaput: Kaikissa lajeissa kilpailijoiden tulee käyttää numerolappua. Numerolappua ei tarvitse palauttaa. Numerolaput ripustetaan noudettavaksi "pyykkinarulle", joka sijaitsee kilpailukanslian läheisyydessä. Numerolaput tulevat saataville klo 9.30 mennessä. Tarkista oma numerosi live-tulospalvelusta tai käsiohjelmalistauksesta seinältä. 

Tulokset: Live-tulospalvelun linkki

Palkintojen jaot: Kilpailun kolme parasta palkitaan Koululiikuntaliiton mestaruusmitaleilla. Palkintojenjaot on lisätty aikatauluun

Veryttelyalueet: Urheilijat voivat suorittaa alkuveryttelynsä rata-alueella. Loppuveryttelyt kentän ulkopuolella. 

Vastalauseet: Jätä ensin suullinen protesti lajijohtajalle. Mikäli lajijohtajan päätöksen jälkeen haluat vielä jättää vastalauseen, asioi kilpailukansliassa mistä saat protestilomakkeen ja asia siirretään kilpailun ylituomarin ratkaistavaksi. 

Aloituskorkeudet ja rimankorotukset: 

A/B-pojat korkeus: 148-155-162-167-170-173 +3cm

A-tytöt korkeus: 135-138-145-150-154-158-161-164-167-170 +2cm

B-tytöt korkeus: 125-133-140-145-149-153-157-160-163 + 2cm

A-tytöt seiväs: 281-296-311-326-341-356-366-376 + 10cm

Välineiden tarkastus: Välineiden tarkistus kilpailukanslian viereisessä varastossa. Kilpailija voi jättää tarkastukseen enintään kaksi omaa kilpailuvälinettä. Jätä välineet tarkastattavaksi viimeistään 60 min ennen lajisi alkua. Järjestäjät toimittavat hyväksytyt välineet suorituspaikoille. Omat välineet saa ottaa takaisin heti kilpailun päätyttä suorituspaikalla. Välineiden on kuitenkin oltava kaikkien osallistujien käytössä koko kilpailun ajan, vaikka välineen haltija putoaisikin jatkokierroksilta. 

Moukarin ja kiekonheitto hiekkakentällä: Pahoittelemme tilannetta, että moukarin- ja kiekonheitto joudutaan suorittamaan pääkentän viereisellä hiekkakentällä. Kilpailua edeltävinä päivinä Vantaan kaupunki päätti kieltää myös kiekonheiton pääkentällä, eivätkä näin ollen suostu laittamaan heittohäkin verkkoa paikalleen. Teimme kaiken voitavamme vaikuttaaksemme heittolajien puolesta. Pyydämme osoittamaan heittolajeihin liittyvän palautteen Vantaan kaupungille. 

Pukuhuone- ja WC-tilat sijaitsevat kentän aidan ulkopuolella, takasuoran puolivälin kohdalla olevan vaalean huoltorakennuksen alakerroksessa.

Ensiapu: Kilpailupaikalla on päivystävä lääkäri. Lääkärin yhteystiedot päivitetään. 

Kioski: Kisakioski palvelee keltaisessa rakennuksessa 100 metrin lähtöpaikan päädyssä. 

Ruokailu: Ruokailut järjestetään viereisellä Tikkurilan lukiolla klo 11-14 välillä osoitteessa valkoisenlähteentie 53. Sivupalkista löytyy vielä karttakuva Tikkurilan lukion sijainnista, johon on pallolla merkitty sisäänkäynnin paikka. 

Ennakkoon tilatut ruokaliput voi noutaa kisakioskista. Ruokalippuja voi myös ostaa kisakioskista. 

Lauantaina tarjoillaan broilerikiusausta ja sunnuntaina makaronilaatikkoa, kasvisvaihtoehtona on kasviskiusaus (gluteeniton). 

Ilmoittautumisten peruutus: Ilmoittautumismaksu palautetaan vain, jos poisjääneellä urheilijalla on lääkärintodistus. Pelkkä ilmoitus flunssasta tai loukkaantumisesta ei riitä maksun palautukseen. 

Vakuutus: KLL:lla on vakuutus joka on voimassa sen yleisurheilukilpailuissa. Vakuutusnumero: 16-662-166-3, vakuutusyhtiö Pohjola. Ilmoituksen tapaturmasta vakuutusyhtiöön tekee kilpailija, huoltaja tai valmentaja. Koululiikuntaliitosta saa lisätietoja vahinkoilmoituksen perustietoihin. Vakuutus kattaa ainoastaan kilpailijoiden tapaturmat.

Majoitus: Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla Sokos Hotel Vantaalta, joka sijaitsee noin kilometrin päässä kilpailukentältä. Varaukset on tehtävä 13.5 mennessä. 

Huonehinnat / yö, sis. aamiaisen:

80 EUR / 1hh Standard
90 EUR / 2hh Standard
109 EUR / 2hh Standard lisävuoteella

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu

Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus BKLLKISAT varausta tehdessä.
www.sokoshotels.fi – Varauskoodi netissä BKLLKISAT

Original Sokos Hotel Vantaa
Hertaksentie 2
01300 Vantaa
p. 020 1234 618