Kilpailuohjeet

Kilpailuohjeita päivitetty ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Eräjaot ja jatkoonpääsy: 100 ja 60 metrillä juostaan alkuerät ja finaali. Sarjoissa joissa on enintään 8 ilmoittautunutta, juostaan kilpailu suoraan finaalina. Jos sarjoissa joihin on suunniteltu alkuerät, varmistusajan päätyttyä osallistujia on 8 tai vähemmän, juostaan kilpailu suoraan finaalina alkuerien paikalla.  Jatkoonpääsykaaviot päivitetään lajikohtaisesti live-tulospalveluun. 

300 metrillä ja sitä pidemmillä matkoilla kilpailut juostaan suoraan loppukilpailuna. Myös pika-aidat juostaan suoraan loppukilpailuna ilmoittautumismääristä johtuen. 

Kenttälajien karsinnat ja eteneminen jatkokierroksille: Kenttälajeissa ei järjestetä karsintoja. Loppukilpailussa kahdeksan parasta kilpailijaa etenee kolmelle viimeiselle kierrokselle. 

Osanoton varmistus: 

HUOM! Verkkovarmistuksessa on tällä hetkellä ongelmia. Selvitämme asiaa ohjelmiston kehittäjien kanssa. 

Kilpailijoiden tulee tehdä osanoton varmistus kaikissa lajeissa viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti. Osanoton varmistus tehdään verkkovarmistuksena osoitteessa www.tuloslista.com/varmistus. Varmistukseen tarvittavat koodit päivitetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Varmistuksen laiminlyönti estää kilpailemisen. 

Kun olet valinnut varmistettavat urheilijat ja lajit, rullaa sivu alas jossa annetaan varmistajan nimi ja yhteystiedot. Sen jälkeen paina "muutosten esikatselu", tämän jälkeen muista vielä tallentaa varmistus tai palaa takaisin muuttamatta tietoja. Onnistuneesta varmistuksesta saat kuittauksen sähköpostiisi.

Osanoton laiminlyönti: Jos urheilija ei osallistu varmistamaansa lajiin tai jos urheilija alkueristä jatkoon päästyään ilman lääketieteellistä syytä jättää osallistumatta lajin seuraavaan vaiheeseen, menettää urheilija osallistumisoikeuden kaikkiin jäljellä oleviin lajeihin.

Mikäli urheilijalla on menossa kaksi samanaikaista lajia, joista toisesta hän jää varmistettuaan pois, menettää hän tulokset myös siitä lajista, johon osallistuu.

Kokoontumispaikka: Kilpailussa ei ole käytössä kokoontumispaikkaa. Urheilijat voivat siirtyä omatoimisesti kentälle alkuveryttelemään. Kilpailujoiden nimenhuuto suoritetaan ennen lajin alkua suorituspaikalla. 

Numerolaput: Kaikissa lajeissa kilpailijoiden tulee käyttää numerolappua. Numerolappua ei tarvitse palauttaa. Numerolaput ripustetaan noudettavaksi "pyykkinarulle". 

Tulokset: Live-tulospalvelun linkki

Palkintojen jaot: Kilpailun kolme parasta palkitaan Koululiikuntaliiton mestaruusmitaleilla. Palkintojenjaon aikataulu päivitetään. 

Veryttelyalueet: Urheilijat voivat suorittaa alkuveryttelynsä rata-alueella. Loppuveryttelyt kentän ulkopuolella. 

Kilpailukanslia: Kilpailukanslia sijaitsee maaliviivan tuntumassa olevassa keltaisessa puurakennuksessa. 

Vastalauseet: Jätä ensin suullinen protesti lajijohtajalle. Mikäli lajijohtajan päätöksen jälkeen haluat vielä jättää vastalauseen, asioi kilpailukansliassa mistä saat protestilomakkeen ja asia siirretään kilpailun ylituomarin ratkaistavaksi. 

Aloituskorkeudet ja rimankorotukset: Päivitetään ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Välineiden tarkastus: Välineiden tarkistus kilpailukanslian viereisessä varastossa. Kilpailija voi jättää tarkastukseen enintään kaksi omaa kilpailuvälinettä. Jätä välineet tarkastattavaksi viimeistään 60 min ennen lajisi alkua. Järjestäjät toimittavat hyväksytyt välineet suorituspaikoille. Omat välineet saa ottaa takaisin heti kilpailun päätyttä suorituspaikalla. Välineiden on kuitenkin oltava kaikkien osallistujien käytössä koko kilpailun ajan, vaikka välineen haltija putoaisikin jatkokierroksilta. 

Pukuhuone- ja WC-tilat sijaitsevat kentän aidan ulkopuolella, takasuoran puolivälin kohdalla olevan vaalean huoltorakennuksen alakerroksessa.

Ensiapu: Kilpailupaikalla on päivystävä lääkäri. Lääkärin yhteystiedot päivitetään. 

Kioski: Kisakioski palvelee keltaisessa rakennuksessa 100 metrin lähtöpaikan päädyssä. 

Ruokailu: Kentän välittömään läheisyyteen järjestetään kisaruokailu. Ruokatilaukset tämän linkin kautta. Tarkemmat tiedot ruokalan sijainnista ja ruokailun ajankohdista päivitetään. 

Ilmoittautumisten peruutus: Ilmoittautumismaksu palautetaan vain, jos poisjääneellä urheilijalla on lääkärintodistus. Pelkkä ilmoitus flunssasta tai loukkaantumisesta ei riitä maksun palautukseen. 

Vakuutus: KLL:lla on vakuutus joka on voimassa sen yleisurheilukilpailuissa. Vakuutusnumero: 16-662-166-3, vakuutusyhtiö Pohjola. Ilmoituksen tapaturmasta vakuutusyhtiöön tekee kilpailija, huoltaja tai valmentaja. Koululiikuntaliitosta saa lisätietoja vahinkoilmoituksen perustietoihin. Vakuutus kattaa ainoastaan kilpailijoiden tapaturmat.

Majoitus: Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla Sokos Hotel Vantaalta, joka sijaitsee noin kilometrin päässä kilpailukentältä. Varaukset on tehtävä 13.5 mennessä. 

Huonehinnat / yö, sis. aamiaisen:

80 EUR / 1hh Standard
90 EUR / 2hh Standard
109 EUR / 2hh Standard lisävuoteella

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu

Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus BKLLKISAT varausta tehdessä.
www.sokoshotels.fi – Varauskoodi netissä BKLLKISAT

Original Sokos Hotel Vantaa
Hertaksentie 2
01300 Vantaa
p. 020 1234 618