Yleisurheilun Kortteliliiga 2021

Kesäkuussa kilpaillaan kaksi kertaa yleisurheilun kortteliliigassa Hiekkaharjun urheilukentällä. Kortteliliiga on maksuton ja helppo tapa tulla tutustumaan yleisurheiluun leikkimielisen kisailun muodossa. Osallistumiseen ei vaadita seuran jäsenyyttä tai aikaisempaa kokemusta lajista. Tapahtuma kuuluu osaksi Vantaan kortteliliigaa ja se järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. 

Yleisurheilun kortteliliigatapahtumaan voivat osallistua niin aikuiset kuin lapsetkin. Tule kokeilemaan taitojasi heittämisessä, hyppäämisessä ja juoksemisessa, vaikka koko perheen voimin! 

Kortteliliigan kisapäivät ovat:

  • 3.6 torstai klo 18, Hiekkaharjun urheilukenttä
  • 16.6 keskiviikko klo, 18 Hiekkaharjun urheilukenttä

Kortteliliigan lajit:

  • 10m nopeustesti
  • Pituushyppy
  • Vortex-pallon heitto lapsille
  • Kuulantyöntö aikuisille

Nopeustesti juostaan "lentävänä" 10 metrin nopestestinä, joka kellotetaan valokennoajanotolla. Pituushypyssä käytetään metrin alueponnistusta, joten askelmerkin osumisesta ei tarvitse ottaa paineita. Kuulaa työnnetään miesten (7.26kg) ja naisten (4kg) välinein. Vortex-pallo on lapsille tarkoitettu hauska "viheltävä" heittoväline. Kilpailulajien lisäksi tapahtumassa voi olla myös muita kokeilulajeja.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta! Valitse ilmoittautuessa oma sarjasi juniorien, aikuisten tai veteraanien sarjoista. Huoltajan tulee tehdän alle 15-vuotiaiden ilmoittautumiset. Ilmoittaudu tapahtumiin viimeistään kilpailupäivinä klo 14.00 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautumiset kisapaikalla. Kilpailun tuloslistat julkaistaan tapahtuman jälkeen. Osallistujien kesken arvotaan Vantaan Kortteliliigan tavarapalkintoja. Järjestäjä  ei vakuuta toimintaan osallistuvia. Osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.