Uutisia

Jokiniemen koululle perjantaina 1.12. klo 18.
Ympäristökeskuksen pidettyä Hakunilan kalliosuojan yleisurheilutilojen käyttökiellon voimassa, seuran harjoitukset siirtyvät korvaaviin tiloihin, mikä aiheuttaa muutoksia harjoitusajoissa.
Kouluissa lomaillaan 16-20.10 mutta yleisurheiluharjoitukset jatkuvat.
Seuran mitalistien luettelo on pitkä ja komea. Onnea kaikille urheilijoille ja valmentajille menestyksesta kuluneella kaudella!
Hakunilan hienoihin maisemiin vedetyllä radalla nähtiin 150 reipasta maastojuoksun harrastajaa. Ja mitä mahtavinta, juoksijoista valtaosa oli nuoria!
Sari Juuti nappasi pronssia
Kävelyn PM-kisat ja pohjoismainen maaottelu käytiin Tukholmassa 17.9.2017.
Nuorten SM-ottelut käytiin Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Mukana seuran urheilijoista Anne-Mari Lehtiö ja Rosa Salonen.
Kenttäurheilijoiden johtokunnan jäsen Juha Kylänpää on vakioääni kaikissa seuramme kisoissa, mutta kovasti häntä kysytään kuuluttajaksi myös seuramme ulkopuolisiin yleiurheilukilpailuihin. Miten Juhasta tuli kysytty kuuluttaja?
Nuorisopäällikkö Venla Paunonen jää äitiyslomalle ja toiminnanjohtaja Tuula Ahokainen eläkkeelle. Nämä tuovat henkilövaihdoksia yhdistykseen.
SAUL 10 km SM-maantiejuoksu, Tampere 3.9.2017
Kenttäurheilijat isännöi Seurailtaa Hiekkaharjussa maanantai-iltana 28.8.2017 Paikalla oli sekä seuran nykyisiä urheilijoita että mahdollisia uusia, toiminnastamme kiinnostuneita pienempiä ja isompia urheilijalupauksia tukijoukkoineen.
Urheilijat paukuttelivat ennätyksiänsä kauden viimeisissä kisoissa
Oletko kiinnostunut liikunnasta? Onko sinulla kokemusta lasten, nuorten ja/tai aikuisten liikuttamisesta? Pystyisitkö sitoutumaan ohjaajaksemme joka viikko yhdelle tai ehkä kahdellekin tunnille? Jos, niin meillä olisi sinulle töitä, sillä nyt uuden kauden käynnistyessä syyskuussa etsimme vielä muutamaa ohjaajaa ryhmiimme: