Uutisia

Normaalijäsenmaksut, juniorijäsenmaksut ja perhejäsenmaksut on laskutettu. Mikäli olet odottanut laskua mutta et ole saanut, tarkista sähköpostin asetukset.
Seura-asujen päivittäminen kesäkautta varten on nyt ajankohtaista. Tilaa viimeistään 19.3.
Iina-Kaisa Mäkelä N22 viisiottelun Suomen Mestari. Petri Lemmetyinen miesten seitsenottelun SM-pronssia ennätyksellään. Leo Rautiainen M17 viisiottelun yhdeksäs.
Seurasta osallistuu kolme urheilijaa SM-hallimoniotteluihin. Kokenut Petri Lemmetyinen miesten seitsenottelussa, N22 viisiottelussa tänä vuonna jo SM-mitalin saavuttanut Iina-Kaisa Mäkelä ja M17 sarjassa ennätyskuntoinen Leo Rautiainen.
Seuran kevätkokous pidetään tiistaina 26.2 klo 18 alkaen seuran toimistolla. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsiteltävänä on sääntömuutosesitys.
Joensuussa kilpailee kahdeksan Kenttäurheilijoiden edustajaa.
Anna-Liisa Stenvall (N40 3000 m), Juhani Konu (M50 800 m) ja Timo Paasonen (M50 800 m) Jyväskylässä ensi viikonloppuna SM-halleissa Jyväskylässä.
Jradin 400 metrin ennätys päivän parasta antia, pituushyppykilpailu päättyi pettymykseen.
SM-hallien ennakko (15.2.2019)
Kuopion SM-halleissa kilpailee kolme Kenttäurheilijoiden edustajaa + miesten viestijuokkue.
Hiihtoloman aikana ryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti normaalisti, joillain ryhmillä harjoitusrytmissä on pieniä poikkeusia. Tarkista oman ryhmäsi harjoitusajat.
Uusimäen sisarukset, Hilla ja Leo palkittiin liikuntagaalassa. Paikalla oli suuri joukko seuran arvokisamitalisteja ja seura-aktiiveja.
Anne-Mari Lehtiö ponnisti halliennätyksensä 624 Jyväskylässä, ottelijat voittoihin Helsyn moniotteluissa.
Kenttäurheilijoita kilpaili Liikuntamyllyssä, Kuopiossa ja USA:n yliopistossa.
Jarmo Leväinen SM-mitaleilla parayleisurheilun SM-kilpaluissa Pajulahdessa.