Kesän Liikuntaleikkikoulut Hiekkaharjussa 2022

Kesän 2023 ilmoittautuminen avautuu maalis-huhtikuun taitteessa.

Liikuntaleikkikouluissa harjaannutaan liikkumisen perustaitoihin, juoksemiseen, hyppäämiseen ja heittämiseen leikkien ja harjoitteiden kautta. Liikuntaleikkikouluissa myös tutustutaan yleisurheilulajeihin ikävaiheeseen sovelletulla tavalla. 

Liikuntaleikkikoulu on jaettu kolmeen ikäryhmään eri ikäluokille sopivan tasoisen liikunnan tarjoamiseksi. Nuorin liikuntaleikkikoulun ikäluokka on 2019-syntyneet, joiden tulee ilmoittautua 3-4-vuotiaiden ryhmään. Vanhin liikuntaleikkikoulun ikäluokka on 2016-syntyneet, joille on tarkoitettu 5-6-vuotiaiden ryhmä. Muiden ikäluokkien osalta ryhmän valinta voidaan tehdä huoltajan arvion mukaan.  2015-syntyneille  suosittelemme siirtymistä yleisurheilukoulun puolelle. 

Hiekkaharjun liikkareissa ohjaajina toimivat aiemmilta kausilta tutut Juuli Hirvikoski, Merituuli Kerman ja Enni Ahvenranta. 

Liikuntaleikkikoulujen kausi alkaa 16.5 ja jatkuu 31.8.2022 asti. Heinäkuussa viikoilla 29 ja 30 pidetään kahden viikon kesätauko. Harjoituspaikkana on Hiekkaharjun urheilukenttä (os. urheilutie 15). Harjoitusten kesto on  45 minuuttia.

Harjoitusajat maanantai

Harjoitusajat keskiviikko

Ilmoittautuminen: Ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön. 

Voit ilmoittautua sähköpostitse jonoon täynnä oleviin ryhmiin. Jonosta voidaan täydentää ryhmiä sen myötä jos peruutuksia tulee. 

Kauden hinta on 84€. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostilaskulla yhdessä osassa toiminnan alettua. Lapset vakuutetaan harjoitusten ajaksi.

Ryhmiin otetaan enintään 20 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat liittyä ryhmään, mikäli huoltaja pystyy osallistumaan tunneille lapsen mukana.