Valmennus

Tervetuloa kilpaurheiluvalmennuksen sivuille!

Valmennusjaoston pääasiallinen tehtävä on valmistaa urheilevia nuoria kohti huippu-urheilua. Tähän jaostoon kuuluvat kaikki seuran valmentajat ja seuran alle veteraani-ikäiset urheilijat, jotka valmentautuvat KU-58:n valmennusryhmissä tai ulkopuolisten valmentajien ohjauksessa. Alle 14-vuotiaiden valmennustoiminta ja siihen liittyvät tukitoimet hoidetaan yhteistyössä nuorisojaoston kanssa.

Valmennuksen urheilijoiden odotetaan osallistuvan aktiivisesti oman ikäluokkansa seura-, piiri- ja kansallisen tason kilpailuihin. SM-kilpailuihin osallistuminen vaatii usein tulosrajan saavuttamista.

Nuorten valmennustoiminta toteutetaan pääosin ryhmäharjoiteluna ja ryhmien välisenä yhteistyönä. Nuorempien valmennusryhmiä on kolme, TEHO, SISU ja KIRI, joissa urheilijat ovat tyypillisesti 12-17 -vuotiaita. Tätä vanhempia urheilijoita valmentavat lajivalmentajat ja huippu-urheiluvalmentajat. Katso lisää ryhmien esittelystä.

Pääharjoittelupaikkoina toimivat talvisin Hakunilan kalliosuoja ja kesäisin Hiekkaharjun ja Hakunilan yleisurheilukenttä. Lisäksi koulujen saleja käytetään talvisin.

Hakunilan väestösuoja on talvella pääasiallinen harjoituspaikka
kuva ei näy kaikilla selaimilla

Pommarin seiväshyppypaikka on yksi harvoja seiväsharjoituspaikkoja pääkaupunkiseudulla