Aktia-maantiejuoksucup

Viimeinen osakilpailu siirretty päivämäärälle 2.8. 


Kauden viimeinen osakilpailu on peruutettu

Koronavirusepidemian vuoksi vuoden 2019-2020 viimeinen Aktia Maantiejuoksucupin osakilpailu siirretään ja pyritään järjestämään elokuun alussa. Vielä avoin päivämäärä ilmoitetaan tarkemmin tapahtuman Facebook-sivuilla sekä Kenttäurheilijoiden kotisivuilla www.ku-58.fi.

Mikäli viidettä osakilpailua ei voida jostain syystä järjestää, jaetaan kokonaiskilpailun palkinnot neljän osakilpailun tulosten perusteella marraskuun Aktia Maantiejuoksucup-kilpailun yhteydessä.

Olemme pahoillamme tästä järjestelystä, mutta otamme koronaviruksen akuutin leviämistilanteen vakavasti, emmekä halua  olla aiheuttamassa mahdollista virusinfektion lisäleviämistä.

Terveisin

Kilpailun järjestelytoimikunta

Tervetuloa Aktia-maantiejuoksucupiin 2019-2020!
Kympin lisäksi myös 5 kilometrin kilpasarja!

Kilpailupäivät (lauantai):  16.11. - 14.12. - 18.1. - 15.2.

Kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan joko elokuussa tai tarvittaessa marraskuussa järjestettävän kilpailun yhteydessä.

Kilpailukeskus: Sotungin koulu, Sotungintie 19, 01200 Vantaa (Hakunila)

Reitti kulkee Sotungin koululta Sotungintietä Östersundomin suuntaan ja takaisin.

Huolto: Maalialueella mehutarjoilu, Sotungin koululla sijaitsevat pukuhuone- ja suihkutilat.

Kahviossa on lisäksi myynnissä kahvia ja teetä, sämpylöitä ja pullaa sekä virvoitusjuomia ja makeisia. 

Osallistumismaksut  

ILMOITTAUTUMINEN:

TULOKSET:

Sarjapassi:
Jos ostat sarjapassin koko kaudelle, saat osallistua cupin jokaiseen viiteen (5) osakilpailuun. Kilpailunumerosi löytyy kisatoimistosta "pyykkinarulta", palautathan sen sinne takaisin jokaisen kisan jälkeen. Passilaisten ei siis tarvitse ilmoittautua osakilpailuihin erikseen, riittää, kun haet numerosi pyykkinarulta ennen omaa lähtöäsi. Sarjapassin lunastaminen netissä päättyy aina torstaina ennen jokaista kilpailua.

Jos haluat jollakin kerralla vaihtaa matkaa, se onnistuu helposti pyykkinarun vieressä olevalla infopisteellä vähintään puoli tuntia ennen vaihdetun matkan mukaista lähtöä. 

Sarjapassin lunastaminen ei ole pakollista, voit toki juosta osakilpailuissa myös kertamaksulla. Huomioithan, että Juoksija-kortti-alennusta emme voi kilpailupaikalla antaa. Yksittäiseen osakilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla.

HUOM! Kenttäurheilijat-58 ry:n jäsenenä saat osallistua Aktia-maantiejuoksucupiin ilmaiseksi, kun lunastat passisi etukäteen ja pystyt kysyttäessä osoittamaan, että vuoden 2019 jäsenmaksu on maksettu. Ilmoittaudu normaalisti, laita seuraksi KU-58 ja maksutapa-kohtaan "liikuntasetelit". Seteleitä ei tietenkään tarvitse postittaa, mutta laita toimistolle viesti osoitteeseen toimisto.ku58@gmail.com, kun olet ilmoittautunut. Toimisto kuittaa ilmosi kuntoon.  

Tulospalvelu: RFID-ajanotto/ Tmi Kokkens

Kisapaikalla mukana Pekka Sport ja Old Horse!

Aikataulu: matkat, sarjat ja lähtöajat:

Ilmoittautuminen alkaa klo 11. Jos ostat sarjapassin paikan päällä tai tulet kisaamaan kertamaksulla niin hoidathan ilmoittautumisesi kuntoon vähintään puoli tuntia ennen omaa lähtöäsi - kiitos! 

MatkaSarjaLähtöaika
10 kmM/N, M19, M/N40, M/N50,
M/N60, M/N Kuntosarja
13.00
5 kmN19, M/N17, T/P15, T/P13,
M/N Kilpa- ja kuntosarja, M/N70
13.10
1,6 kmT/P1113.15
0,8 kmT/P913.15


Palkinnot jaetaan viimeisen osakilpailun yhteydessä. Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan osakilpailuista saavutettujen pisteiden perusteella. Reittiennätyksestä palkitaan 5 km ja 10 km matkoilla. Arvontapalkintoja jaetaan kaikkien kesken.

Pistelasku: 
Sijoitukset määräytyvät kolmen parhaan osakilpailun pisteiden perusteella. Tasapisteissä viimeisen osakilpailun tulos on ratkaiseva.
Jokaisessa osakilpailussa voittaja saa 12 pistettä, toinen 10p, kolmas 8p, neljäs 7p, ja sijat 5-10. 6p, 5p, 4p, 3p, 2p ja 1p.
Vähintään kahteen osakilpailuun on osallistuttava päästäkseen kokonaiskilpailussa palkinnoille. Kuntosarjoissa ei lasketa pisteitä.                 Kuluvalla Aktia Maantiejuoksucup-kaudella M/N70 kilpailumatkana on 5 km.

Arvonta: 
Osallistuja saa niin monta arpaa kuin hänellä on osallistumiskertoja. Jokaiseen osakilpailuun osallistunut saa siis viisi arpaa jne. Tietokone suorittaa arvonnan maaliskuun viimeisen osakilpailun aikana. 

Kauden 2018-2019 tulokset:

http://www.kokkens.fi/kilpailut/2018/aktia/index.php

Tulostilastoja: