Aktia-maantiejuoksucup

Tervetuloa Aktia-maantiejuoksucupiin 2019-2020!

Kympin lisäksi myös 5 kilometrin kilpasarja!Kilpailupäivät (lauantai):  16.11, 14.12, 18.1, 8.2 ja 21.3.
Maaliskuussa viimeisen osakilpailun jälkeen on mielenkiintoinen luento kestävyyskuntoilijaa kiinnostavasta aiheesta. Jääthän kuuntelemaan! 

Kilpailukeskus: Sotungin koulu, Sotungintie 19, 01200 Vantaa (Hakunila)

Reitti kulkee Sotungin koululta Sotungintietä Östersundomin suuntaan ja takaisin.

Huolto: Maalialueella mehutarjoilu, Sotungin koululla sijaitsevat pukuhuone- ja suihkutilat.

Kahviossa on lisäksi myynnissä kahvia ja teetä, sämpylöitä ja pullaa sekä virvoitusjuomia ja makeisia. 

Osallistumismaksut  

ILMOITTAUTUMINEN:

TULOKSET:

Sarjapassi:
Jos ostat sarjapassin koko kaudelle, saat osallistua cupin jokaiseen viiteen (5) osakilpailuun. Kilpailunumerosi löytyy kisatoimistosta "pyykkinarulta", palautathan sen sinne takaisin jokaisen kisan jälkeen. Passilaisten ei siis tarvitse ilmoittautua osakilpailuihin erikseen, riittää, kun haet numerosi pyykkinarulta ennen omaa lähtöäsi. Sarjapassin lunastaminen netissä päättyy aina torstaina ennen jokaista kilpailua.

Jos haluat jollakin kerralla vaihtaa matkaa, se onnistuu helposti pyykkinarun vieressä olevalla infopisteellä vähintään puoli tuntia ennen vaihdetun matkan mukaista lähtöä. 

Sarjapassin lunastaminen ei ole pakollista, voit toki juosta osakilpailuissa myös kertamaksulla. Huomioithan, että Juoksija-kortti-alennusta emme voi kilpailupaikalla antaa. Yksittäiseen osakilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla.

HUOM! Kenttäurheilijat-58 ry:n jäsenenä saat osallistua Aktia-maantiejuoksucupiin ilmaiseksi, kun lunastat passisi etukäteen ja pystyt kysyttäessä osoittamaan, että vuoden 2018 jäsenmaksu on maksettu. Ilmoittaudu normaalisti, laita seuraksi KU-58 ja maksutapa-kohtaan "liikuntasetelit". Seteleitä ei tietenkään tarvitse postittaa, mutta laita Marikalle viesti osoitteeseen toimisto.ku58@gmail.com, kun olet ilmoittautunut. Marika kuittaa ilmosi kuntoon.  

Tulospalvelu: RFID-ajanotto/ Tmi Kokkens

Kisapaikalla mukana Pekka Sport ja Old Horse!

Aikataulu: matkat, sarjat ja lähtöajat:

Ilmoittautuminen alkaa klo 11. Jos ostat sarjapassin paikan päällä tai tulet kisaamaan kertamaksulla niin hoidathan ilmoittautumisesi kuntoon vähintään puoli tuntia ennen omaa lähtöäsi - kiitos! 

Matka

Sarja

Lähtöaika

10 km

M/N, M19, M/N40, M/N50,
M/N60, M/N70, M/N Kuntosasrja

13.00

5 km

N19, M/N17, T/P15, T/P13,
M/N Kilpa- ja kuntosarja

13.10

1,6 km

T/P11

13.15

0,8 km

T/P9

13.15

 

Palkinnot jaetaan viimeisen osakilpailun yhteydessä. Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan osakilpailuista saavutettujen pisteiden perusteella. Reittiennätyksestä palkitaan 5 km ja 10 km matkoilla. Arvontapalkintoja jaetaan kaikkien kesken.

Pistelasku: 
Sijoitukset määräytyvät kolmen parhaan osakilpailun pisteiden perusteella. Tasapisteissä viimeisen osakilpailun tulos on ratkaiseva.
Jokaisessa osakilpailussa voittaja saa 12 pistettä, toinen 10p, kolmas 8p, neljäs 7p, ja sijat 5-10. 6p, 5p, 4p, 3p, 2p ja 1p.
Vähintään kahteen osakilpailuun on osallistuttava päästäkseen kokonaiskilpailussa palkinnoille. Kuntosarjoissa ei lasketa pisteitä. 

Arvonta: 
Osallistuja saa niin monta arpaa kuin hänellä on osallistumiskertoja. Jokaiseen osakilpailuun osallistunut saa siis viisi arpaa jne. Tietokone suorittaa arvonnan maaliskuun viimeisen osakilpailun aikana. 

kauden 2017 - 2018 tulokset:

Tulostilastoja: