Sisäharjoituskauden Liikuntaleikkikoulut Jokiniemi & Hakunila

Liikuntaleikkikouluissa harjaannutaan liikkumisen perustaitoihin, juoksemiseen, hyppäämiseen ja heittämiseen leikkien ja harjoitteiden kautta. Liikuntaleikkikouluissa myös tutustutaan yleisurheilulajeihin ikävaiheeseen ja harjoitustiloihin sovelletulla tavalla. 

Sisäharjoituskausi 2021-2022 alkaa Hakunilassa 15.9 ja Jokiniemessä 23.9. Liikuntaleikkikoulun kausi päättyy huhtikuun loppuun.  Hakunilassa 5-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoululaiset pääsevät ensimmäistä kertaa pitämään harjoituksensa yleisurheilutiloihin koko kaudeksi. 

Harjoitusajat ja paikat:

Keskiviikko, Hakunilan kalliosuoja

  • Klo 18 Liikuntaleikkikoulu 3-4v
  • Klo 19 Liikuntaleikkikoulu 5-6v

Torstai, Jokiniemen koulu

  • Klo 17 Liikuntaleikkikoulu 3-4v
  • Klo 18 Liikuntaleikkikoulu 4-5v RYHMÄ TÄYNNÄ
  • Klo 19 Liikuntaleikkikoulu 5-6v

Ilmoittautuminen: Ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön

Ohjaajat: Liikuntaleikkikoulujen ohjaajina toimivat aiemmilta kausilta  tutut Merituuli Kerman, Juuli Hirvikoski ja Enni Ahvenranta

Hinnat: 

  • Liikuntaleikkikoulut Hakunila 174€
  • Liikuntaleikkikoulut Jokiniemi 162€

Hakunilan liikuntaleikkikoulujen kausi käsittää 29 harjoituskertaa ja Jokiniemessä 27 kertaa.  Lapset vakuutetaan harjoitusten ajaksi. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostilaskulla kahdessa osassa lokakuussa ja tammikuussa. 

Ryhmiin otetaan enintään 20 lasta. Minimi-ilmoittautujamäärä on 8 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat liittyä ryhmään, mikäli huoltaja pystyy osallistumaan tunneille lapsen mukana. Liikuntaleikkikouluihin osallistuvien lapsien tulee olla vähintään kolme vuotta täyttäneitä. Koulunsa aloittavilla lapsille tarkoitettu ryhmä on 7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu.