Sisäharjoituskauden Liikuntaleikkikoulut Jokiniemi & Hiekkaharju

 Liikuntaleikkikouluissa harjaannutaan liikkumisen perustaitoihin, juoksemiseen, hyppäämiseen ja heittämiseen leikkien ja harjoitteiden kautta. Liikuntaleikkikouluissa myös tutustutaan yleisurheilulajeihin ikävaiheeseen ja harjoitustiloihin sovelletulla tavalla.  

Sisäharjoituskauden 2020-2021 torstain ryhmät aloittavat 3.9 ja maanantai ryhmä 7.9. Liikuntaleikkikoulun kausi päättyy huhtikuun loppuun. Syyskuun ja huhtikuun välisenä aikana pidetään 28 harjoituskertaa. 

28 harjoituskertaa käsittävän liikuntaleikkikoulun hinta on 176€. Lapset vakuutetaan harjoitusten ajaksi. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostilaskulla kahdessa osassa syyskuussa ja tammikuussa. 

Harjoitusajat:

  • Maanantai 17-17.45 4-5v ryhmä Hiekkaharju
  • Torstai 17.00-17.45 3-4v ryhmä Jokiniemi
  • Torstai 18.00-18.45 5-6v ryhmä  Jokiniemi

Harjoituspaikat:

  • Maanantai: Varia Hiekkaharjun liikuntasali, tennistie 1
  • Torstai: Jokiniemen koulu, Kauratie 2 (punatiilirakennus)

Torstain ryhmät ovat siirtyneet väistötiloihin Hakunilan kalliosuojaan 26.11.2020 alkaen. 

Liikuntaleikkikoulukausi jatkuu helmikuun alusta alkaen. 

Ohjaajat: Liikuntaleikkikoulujen ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ammattilaiset Merituuli Kerman ja Juuli Hirvikoski.  

Ilmoittautuminen: Ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön

Ryhmiin otetaan enintään 21 lasta. Minimi-ilmoittautujamäärä on 8 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat liittyä ryhmään, mikäli huoltaja pystyy osallistumaan tunneille lapsen mukana.