Sisäharjoituskauden Liikuntaleikkikoulut Jokiniemi & Hiekkaharju

Sisäharjoituskauden 2021-2022 ilmoittautuminen avataan elokuun alkupuoliskolla. Sisäharjoituskausi alkaa syyskuun puolivälissä. 

Liikuntaleikkikouluissa harjaannutaan liikkumisen perustaitoihin, juoksemiseen, hyppäämiseen ja heittämiseen leikkien ja harjoitteiden kautta. Liikuntaleikkikouluissa myös tutustutaan yleisurheilulajeihin ikävaiheeseen ja harjoitustiloihin sovelletulla tavalla.  

Sisäharjoituskauden 2020-2021 torstain ryhmät aloittavat 3.9 ja maanantai ryhmä 7.9. Liikuntaleikkikoulun kausi päättyy huhtikuun loppuun. Syyskuun ja huhtikuun välisenä aikana pidetään 28 harjoituskertaa. 

28 harjoituskertaa käsittävän liikuntaleikkikoulun hinta on 176€. Lapset vakuutetaan harjoitusten ajaksi. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostilaskulla kahdessa osassa syyskuussa ja tammikuussa. 

Harjoitusajat:

  • Maanantai 17-17.45 4-5v ryhmä Hiekkaharju
  • Torstai 17.00-17.45 3-4v ryhmä Jokiniemi
  • Torstai 18.00-18.45 5-6v ryhmä  Jokiniemi

Harjoituspaikat:

  • Maanantai: Varia Hiekkaharjun liikuntasali, tennistie 1
  • Torstai: Jokiniemen koulu, Kauratie 2 (punatiilirakennus)

Torstain ryhmät ovat siirtyneet väistötiloihin Hakunilan kalliosuojaan 26.11.2020 alkaen. 

Liikuntaleikkikoulukausi jatkuu helmikuun alusta alkaen. 

Ohjaajat: Liikuntaleikkikoulujen ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ammattilaiset Merituuli Kerman ja Juuli Hirvikoski.  

Ilmoittautumislinkki

Ryhmiin otetaan enintään 21 lasta. Minimi-ilmoittautujamäärä on 8 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat liittyä ryhmään, mikäli huoltaja pystyy osallistumaan tunneille lapsen mukana.